Kamala Harris acceptă nominalizarea istorică pentru preşedinţie și promite că va proteja clasa de mijloc

Kamala Harris a acceptat nominalizarea Partidului Democrat pentru preşedinţie, la Convenţia Naţională Democrată de la Chicago. „Promit să fiu un preşedinte pentru toţi americanii”, a declarat Harris, menţionând că va fi „un preşedinte care conduce şi ascultă, care este realist, pragmatic şi are o judecată sănătoasă”. Ea a avut un discurs puternic în care a vorbit și despre familia sa. 

Kamala Harris promite că va proteja clasa de mijloc

Kamala Harris Donald Trump/ FOTO: Getty Images

 În discursul său, Harris a vorbit despre ”o nouă cale înainte”, afirmând că planurile sale pentru a proteja clasa de mijloc sunt personale pentru că ea provine din clasa de mijloc.

Ea a cerut crearea unei ”economii bazate pe oportunităţi, unde fiecare are o şansă să facă faţă concurenţei şi o şansă să reuşească”.

Harris a promis să pună capăt crizei de locuinţe şi să protejeze asistenţa socială şi Medicare. Ea a spus că planurile sale diferă de cele ale lui Trump, acuzându-l pe fostul preşedinte că luptă ”pentru el însuşi şi pentru prietenii săi miliardari”.

„Cred că America nu poate fi cu adevărat prosperă decât dacă americanii pot pe deplin să ia decizii cu privire la viaţa lor. (…) Dar în această seară, în America, prea multe femei nu pot să ia aceste decizii. Şi să ne lămurim cum am ajuns aici. Donald Trump a ales membri ai Curţii Supreme a SUA pentru a lua dreptul la avort. Şi acum se laudă cu asta”, a afirmat Harris.

„Ei bine, mama mea avea o altă lecţie. Să nu laşi pe nimeni niciodată să îţi spună cine eşti, tu să le arăţi cine eşti”, a spus Harris.

„America, să ne arătăm unii altora şi lumii cine suntem şi valori avem: libertate, şansă, compasiune, demnitate, corectitudine şi posibilităţi nesfârşite”, a conchis ea.

Despr Donald Trump: „Este neserios!”

Vicepreşedintele Kamala Harris a avertizat că fostul preşedinte Donald Trump ar duce ţara înapoi pe un drum cu politici periculoase, dacă ar fi reales, făcând legătura cu Proiectul 2025, un document de 920 de pagini care ar fi o schiţă pentru un al doilea mandat al lui Trump.

”Gândiţi-vă ce intenţionează să facă dacă îi dăm puterea din nou. Gândiţi-vă la intenţia sa explicită de a elibera extremişti violenţi care i-au agresat pe oamenii legii la Capitoliu. Intenţia sa explicită de a pune în închisoare jurnalişti, oponenţi politic şi pe orice vede el ca duşman. Intenţia sa explicită de a desfăşura armata împotriva propriilor cetăţeni”, a spus Harris.

”În multe privinţe, Donald Trump este un om neserios, dar consecinţele faptului de a-l duce înapoi Donald Trump la Casa Albă sunt foarte grave”, a avertizat Harris.

Kamala Harris a promis că, dacă va fi aleasă, va ”readuce proiectul de lege privind securitatea bipartidă la graniţă” făcut să eşueze de Donald Trump şi ”îl va transforma în lege”.

În ceea ce priveşte politica externă, Harris s-a angajat să sprijine Ucraina în lupta sa împotriva agresiunii Rusiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
vesela de unica folosinta jpg
Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com
femeie bani jpg
ceausescu congres jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
negi jpeg
sosea norvegia  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net