Kim Jong-Un a slăbit 20 de kilograme în mai puțin de trei luni! La ce alimente a renunțat liderul nord-coreean

Ultima actualizare:

Liderul Coreei de Nord a slăbit spectaculos după ce a scos din meniul său mai multe alimente și a renunțat la consumul de alcool.

image

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a reușit să piardă aproape 20 de kilograme după ce a renunțat la deliciile de lux. 

Surse susțin că liderul suprem nord-coreean și-a schimbat stilul de viață după ce ajunsese să consume chiar și zece sticle de vin pe zi. Doctorii i-au spus că suferă de obezitate morbidă, iar în anul 2012 ajunsese să cântărească 140 de kilograme.

De asemenea, s-a zvonit că este un mâncător compulsiv, iar spionii din Coreea de Sud sugerează că el se îngrășa chiar și șase kilograme anual după ce a preluat conducerea de la tatăl său, în anul 2011. 

Kim Jon-Un apărea adesea cu o figură rotofeie, în timp ce punea națiunea pe drumul de a construi primele focoase nucleare și rachete balistice. El s-a afișat cu câteva kilograme în plus în timpul a două summituri pe care le-a susținut cu președintele american de atunci, Donald Trump, în 2018.

Experții au avertizat că Kim Jong-Un reprezenta „un atac de cord care așteaptă să se întâmple” din cauza obezității severe care este asociată cu o creștere de patru ori a riscului de insuficiență cardiacă. Predicțiile lor au fost cu atât mai sumbre ținând cont de faptul că tatăl și bunicul lui Kim Jong-Un au murit din cauza unor probleme cardiace. 

Se spune că liderul nord coreean este un fan înfocat al brânzei elvețiene, a homarului și al vinului consumat impresionante. Nu mică le-a fost mirarea cetățenilor când după o pauză de la aparițiile publice, Kim Jong-Un s-a prezentat în fața lor vizibil mai slab. 

Potrivit informațiilor, Kim Jong-Un a slăbit în jur de 20 de kilograme în doar trei luni, ceea ce a fost evidențiat rapid la televiziunea de stat, conform The Mirror.

În imagini noi de săptămâna aceasta, Kim nu numai că arăta mult mai subțire, ci și mai în vârstă, deoarece poartă o tunsoare și un costum nou care scoate în evidență schimbarea radicală de look.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net