Kim Jong-un, de nerecunoscut! Președintele Coreei de Nord a apărut în public mai slab ca niciodată

Cele mai recente imagini cu Kim Jong-un au stârnit îngrijorare în întreaga lume. Președintele Coreei de Nord a apărut mai slab ca niciodată în timpul unei reuniuni a partidului de guvernământ care se desfășoară în această perioadă.

image
În 2019, Kim Jong-un cântărea 140 de kilograme. Foto: Getty Images

Kim Jong-un (37 de ani), pre┼čedintele Coreei de Nord, a p─ârut mai slab ca niciodat─â ├«n imaginile postate online de Agen┼úia Central─â de ┼×tiri din Coreea de Nord (KCNA).

Reuniunea Partidului Muncitoresc se desf─â╚Öoar─â pe fondul unor provoc─âri economice majore pentru regimul din Coreea de Nord, din cauza sanc┼úiunilor interna┼úionale, dezastrelor naturale provocate de schimb─ârile climatice ┼či perturb─ârilor cauzate de pandemia de coronavirus, chiar dac─â ┼úara nu a raportat ├«nc─â niciun caz pozitiv la Organiza┼úia Mondial─â a S─ân─ât─â┼úii (OMS

ÔÇ×Implementarea celor mai importante politici de partid ┼či de stat pentru 2021 urmeaz─â s─â fie examinateÔÇŁ cu scopul de a conduce Coreea de Nord spre ÔÇ×urm─âtoarea etap─â a victorieiÔÇŁ, potrivit KCNA, citat─â de Adev─ârul.

Kim Jong-un a sl─âbit de la 140 de kilograme

Presa internaţională a observat că liderul nord-coreean a slăbit semnificativ de la ultima sa apariţie publică documentată cu imagini.

image
Liderul nord-coreean a sl─âbit foarte mult de la ultimele imagini oficiale. Foto: Profimedia

Din cauza sc─âderii ├«n greutate, mult timp s-a speculat c─â Kim ar avea probleme de s─ân─âtate. ├Äns─â serviciile de informa┼úii din Coreea de Sud au spus ├«ntr-un raport din octombrie c─â acesta este s─ân─âtos. Serviciul Na┼úional de Informa┼úii (NIS) a apreciat atunci c─â greutatea lui Kim Jong-un a sc─âzut de la aproximativ 140 de kilograme la 120 de kilograme. Anterior, NIS a spus c─â liderul nord-coreean are aproximativ 1,70 metri ├«n─âl┼úime.

Dup─â aproximativ 10 ani de mandat, Kim se lupt─â s─â dep─â┼čeasc─â ceea ce pare a fi cea mai grea perioad─â a guvern─ârii sale, cauzat─â de dificult─â┼úile economice agravate de pandemia de coronavirus. Criza alimentar─â este accentuat─â ┼či, potrivit unor surse interne, Kim ar fi transmis poporului c─â ├«n urm─âtorii 3 ani trebuie s─â m─ân├ónce mai pu┼úin.

Kim Jong-un, probleme de s─ân─âtate din cauza excesului ponderal

Din cauza excesului ponderal, Kim Jong-un ajunsese s─â aib─â mari probleme cu nivelul crescut de colesterol ┼či cu rinichii. Profesorul Cho Dong-uk, de la Universitatea de Stat Chungnam, a delcarat la un moment dat c─â ÔÇ×judec├ónd dup─â pungile sub ochi, privirea ├«nce┼úo┼čat─â ┼či tr─âs─âturile faciale c─âzuteÔÇŁ Kim sufer─â de mari probleme renale. 

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG