Presa de stat nord-coreeană: Toată lumea are inima frântă din cauza scăderii în greutate a liderului Kim Jong Un

28 iunie 2021
image
Kim Jong Un a slăbit foarte mult în ultimul anFoto: AFP PHOTO/KCNA VIA KNS

Toat─â lumea ├«n Coreea de Nord are inima fr├ónt─â din cauza sc─âderii ├«n greutate a liderului Kim Jong Un, a afirmat un locuitor din Phenian, citat de presa de stat, dup─â urm─ârirea unui video recent cu acesta. Acest vomentariul public rar despre s─ân─âtatea lui Kim vine dup─â ce anali┼čtii str─âini au observat, la ├«nceputul lunii iunie, c─â liderul autocrat, care ar avea 37 de ani, ar p─ârea c─â a pierdut foarte mult ├«n greutate.

V─âz├ónd c─â secretarul general respectat (Kim Jong Un) arat─â emaciat fr├ónge at├ót de mult inima poporului. Toat─â lumea spune c─â le-au curs lacrimile", a spus b─ârbatul, ├«ntr-un interviu difuzat vineri de radiodifuzorul de stat KRT. ├Än video, locuitorii din Pyongyang au fost v─âzu┼úi urm─ârind un ecran mare pe strad─â, care ar─âta un concert la care au participat Kim ┼či oficiali ai partidului, dup─â o ┼čedin┼ú─â plenar─â a Partidului Muncitorilor din Coreea (WPK). ├Änregistrare nu a oferit niciun detaliu cu privire la ceea ce a dus la sc─âderea ├«n greutate, potrivit news.ro.

Specula╚Ťiile privind problemele de s─ân─âtate ale lui Kim Jong Un au ap─ârut ├«nc─â de anul trecut

C├ónd Kim a reap─ârut ├«n mass-media de stat ├«n iunie, dup─â ce nu fusese v─âzut ├«n public timp de aproape o lun─â, anali┼čtii de la NK News, un site din Seul care monitorizeaz─â Coreea de Nord, au remarcat c─â ceasul s─âu era fixat mai str├óns dec├ót ├«nainte, ├«n jurul unei ├«ncheieturi care p─ârea mai sub┼úire.

Av├ónd ├«n vedere controlul strict al lui Kim asupra puterii din Coreea de Nord - ┼či incertitudinea cu privire la orice planuri pentru un succesor al acestuia - mass-media interna┼úional─â, agen┼úiile de spionaj ┼či speciali┼čtii ├«i urm─âresc ├«ndeaproape s─ân─âtatea. La ├«nceputul anului trecut, specula┼úiile despre s─ân─âtatea lui Kim au explodat dup─â ce acesta a ratat s─ârb─âtorile legate de aniversarea na┼čterii fondatorului statului, Kim Il Sung, pe 15 aprilie, pentru a reap─ârea ├«n public la ├«nceputul lunii mai.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg