Kim Jong-un, comportament șocant! A omorât toți câinii din Coreea de Nord dintr-un motiv inuman

Dictatorul nemilos Kim Jong-Un, din Coreea de Nord, a ordonat, în trecut, să fie confiscați, iar apoi omorâți toți câinii. Legat de acest aspect, acum se află detalii incredibile. Kim Jong-Un ar fi sacrificat animalele pentru a fi gătite chiar în restaurantele din săraca țară asiatică. Dictatorul spunea că a avea câini acasă reprezintă un simbol al „decadenţei occidentale”, iar oamenii trebuie că crescă porci sau alte animale. 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 Kim Jong-Un a ordonat, în 2020, ca toți câinii din capitala Phenian să fie confiscați și cetățenii să nu mai aibă acest tip de animal de companie, deoarece aduce aminte de „ideologia contaminată burgheză” și e o imagine a „declinului Occidentului”

Ce s-a întâmplat cu animalele confiscate 

În 2020, cetăţenii nord-coreeni au fost forţaţi să îşi predea câinii de companie. Aflăm, acum, că aceștia ar fi folosiţi drept hrană în restaurantele capitalei Phenian. De asemenea, tânăra din clipul video de mai jos, care a reușit printr-o minune să fugă din Coreea de Nord, povestește că liderului nu-i convenea deloc faptul că oamenii dezvoltau sentimente de atașament față de animalele de companie. 

„Oamenii obişnuiţi cresc porci sau alte animale în gospodăriile lor, însă oficialii de rang înalt şi oamenii înstăriţi cresc câini drept animale de companie, iar acest lucru a stârnit resentimente puternice în rândurile clasei inferioare”, scria The New York Post.

În mod tradiţional, carnea de câini este populară în China şi în Peninsula Coreeană, însă consumul a scăzut semnificativ în Coreea de Sud. Un raport al Organizaţiei Naţiunilor unite din 2018 arată că 60% din populaţia Coreei de Nord, aproximativ 26 de milioane de persoane, se confruntă în mod constant cu un „deficit de alimente”, situaţia fiind agravată de sancţiunile actualului regim.

Despre Kim Jong Un

Kim Jong Un, liderul suprem al Coreei de Nord, a împlininit, anul acesta, 39 de ani. Născut pe 8 ianuarie 1984, Kim Jong Un se află de 11 ani la conducerea statului asiatic și continuă politica de izolare față de Occident practicată și de predecesorii săi, Kim Jong Il (tatăl) și Kim Ir Sen (bunicul).

După venirea la putere, Kim Jong Un a încercat să dezvolte economia statului asiatic, dar a și extins programul nuclear din Coreea de Nord. Totodată, este suspectat că a ordonat executarea mai multor oficiali, dar și asasinarea fratelui său vitreg, Kim Jong Nam, în Malaezia, în 2017.

Kim Jong Un a introdus-o pe soția sa în atenția publicului, o decizie fără precedent pentru un lider nord-coreean.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net