La 12 ani s-a îmbogățit din tâmplărie. «Tata s-a mândrit cu mine pe Twitter și am primit peste 20.000 de comenzi»

Este un copil extraordinar! Britanicul Gabriel Clark, acum în vârstă de 12 ani, a descoperit pasiunea pentru tâmplărie când avea doar 6 ani. În viitorii doi ani va realiza şi va vinde marfă în valoare de peste 200.000 de lire sterline şi după ce a fost bombardat de comenzi. 

Gabriel Clark,  mândru de vasul  de lemn făcut  cu mâna lui
Gabriel Clark, mândru de vasul de lemn făcut cu mâna lui

Gabriel, din Lake District, Marea Britanie, şi-a amenajat un atelier în camera lui şi s-a perfecţionat în timp. El are deja 20.000 de comenzi pe care trebuie să le onoreze şi a declarat pentru The Sun că a reuşit în ultimii doi ani să câştige sute de mii de lire sterline din munca lui.

Un hobby, transformat într-o afacere de familie foarte profitabilă

Tatăl băiatului, Richard Clark, de 52 de ani, care este director al unui post de televiziune a crezut că este vorba doar de un hobby. Copilul însă a transformat pasiunea într-o afacere de familie care s-a dovedit a fi extrem de profitabilă după ce a devenit vedetă pe reţelele sociale şi este urmărit de 227.000 de admiratori din întreaga lume.

Îi place ceea  ce face şi îşi  foloseşte  creativitatea
Îi place ceea ce face şi îşi foloseşte creativitatea

Copilul a povestit pentru The Sun că se distrează atunci când lucrează la strung şi se bucură enorm de succesul blidelor din lemn pe care le face, spune el, în câteva minute.

Deşi nu lucrează lemnul pentru a câştiga bani, băiatul de 12 ani recunoaşte că a încasat în ultimii doi ani peste 200.000 de lire sterline şi ”după ce s-a trezit cu 20.000 de comenzi este convins că va trebui să muncească cel puţin 32 de ani de acum încolo pentru a le onora”. ”Tata a vrut să se mândrească pe Twitter şi pe Instagram cu mine şi a postat săptămâna trecută câteva poze şi filme cu mine în timp ce lucram în atelier.

Vineri seara aveam 11.000 de comenzi şi cred că voi ajunge la 33.000 de comenzi în cursul acestei săptămâni, pentru că am depăşit deja 20.000”, a povestit râzând băiatul.

Băiatul de 12 ani  şi-a amenajat atelierul  în camera lui
Băiatul de 12 ani şi-a amenajat atelierul în camera lui

Teresa Clark, mama copilului, a insistat ca fiul ei să urmeze un curs de tâmplărie la şcoala Regina Elisabeta din Kirby Lonsdale, Cumbria. Copilul visează să îşi cumpere un mountain bike săptămâna următoare şi vrea să doneze primii 5.000 de lire sterline copiilor din Ucraina, afectaţi de război.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net