Mărturia-șoc a unui tată care a fost la un pas să se urce cu familia sa în autocarul morții din Italia: „Mi-am îmbrățișat fetița”

Un bărbat de origine turcă, care a fost la un pas să se urce în autocarul morții din Italia, împreună cu familia sa, povestește șocat cu două minute le-au salvat viață la toți.

21 de oameni, printre care și 4 români, au murit în urma accidentului / foto: Profimedia
21 de oameni, printre care și 4 români, au murit în urma accidentului / foto: Profimedia

Fehat are 30 de ani și spune că au fost salvați de la moarte de propunerea soției sale de a mânca o pizza. Mare fan al echipei Galatasaray, bărbatul a vrut cu orice preț să se urce în autobuz pentru a ajunge la locul în care erau cazați, să nu piardă meciul echipei favorite.

Totuși, soția l-a convins să mai stea puțin. „Am fost atât de supărat pe ea de îndată ce mi-am dat seama că nu vom ajunge niciodată la timp și că dacă am mai petrece câteva minute căutând pizzerii, aș rata chiar și începutul meciului.

Am decis, în final, că cel mai bun lucru de făcut este să ne întoarcem în camping și să comandăm o pizza acolo și așa am fi amândoi fericiți”, a declarat bărbatul.

Au pierdut autobuzul

Și, pentru că zona unde se aflau pizzeriile era destul de departe, cei doi soți s-au gândit să sune la unitatea la care erau cazați, astfel încât cei de la recepție să-i ceară șoferului de autobuz să-i aștepte un minut, maxim două.

Nu au reușit să găsească numărul de telefon, iar cei doi au ajuns la stație după două minute de la plecare.

„Mergem pe jos, am ajuns la stație la 19:22, la două minute după plecare. Eram supărat, flămând și obosit, am început să mă plâng și aproape să mă cert cu soția mea.

Acum tot ce pot face este să-ți mulțumesc. După o oră, următorul autobuz tot nu sosise, după o oră și jumătate ar fi trebuit să treaca deja trei și în schimb nimic. Între timp, stația era plină de lume”, a mai spus bărbatul.

Acum Ferhat și familia sunt în stare de șoc

Acum, Ferhat și familia sa sunt în stare de șoc, pentru că și-au dat seama că au fost la un pas de moarte. „Am petrecut noaptea fără să dorm și abia dimineața am înțeles că pentru acele două minute eu și familia mea am scăpat de moarte. Mi-am îmbrățișat fetița strâns și am izbucnit în plâns”, a mai povestit el, potrivit Corriere del Vento.

Din păcate, patru români și-au pierdut viața după ce autocarul a căzut de pe un pod, de la 15 metri înălțime. În total au fost 21 de morți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
delta jiului1 jpg
rsz legume   shutterstock jpg
Bustul Luizei Zavloschi în fața școlii din satul Buda, în Paul Zahariuc, „Comuna Oșești - File de istorie vasluiana”, Iași, Editura PIM, 2019.
piscina strand depositphotos1 jpg
elev examen jpg
gandac 3 jpeg
insula lord howe captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net