Mărturisirea dramatică făcută de Regele Charles. Ce a spus despre lupta sa împotriva cancerului

Luni, în timpul unei vizite la Muzeul aviatic al armatei, regele Charles a făcut o mărturisire personală despre lupta pe care o duce împotriva cancerului. Monarhul i-a spus unui veteran al armatei britanice că și-a pierdut simțul gustului.

Regele Chaerles și-a pierdut simțul gustului / foto: Facebook
Regele Chaerles și-a pierdut simțul gustului / foto: Facebook

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, în cursul zilei de luni, regele Charles a efectuat o vizită la la Muzeul aviatic al armatei, în Middle Wallop, Hampshire. În cursul acestei vizite, monarhul în vârstă de 75 de ani a stat de vorbă cu Aaron Mapplebeck, care nu doar că este veteran al armatei britanice, dar a și reușit să lupte împotriva cancerului.

În timpul acestei discuții, cei doi au vorbit despre efectele secundare pe care le are tratamentul împotriva cancerului. Veteranul i-a mărturisit regelui Charles că în timpul chimioterapiei, pe care a urmat-o anul trecut, și-a pierdut simțul gustului. Monarhul a mărturisit că același lucru i s-a întâmplat și lui.

Regele Charles și-a pierdut simțul gustului

Regele Charles a sosit la Muzeul aviatic al armatei cu un elicopter, iar la ceremonie a participat și Prințul William, iar în cadrul acestui eveniment a fost predată oficial comanda fostului regiment al Prințului Harry. Cu toate acestea, monarhul nu s-a întâlnit deloc cu Prințul Harry în timpul acestei vizite scurte.

De asemenea, nici Regele Charles și nici Prințul Willian nu au participat la evenimentul Fundației Invictus Games, de săptămâna trecută. Prințul Harry a fost prezent la acest eveniment, unde s-a celebrat cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus. Un adevărat război al cuvintelor s-a iscat între Harry și tabăra Regelui Charles, din cauza absenței acestuia, săptămâna trecută.

„Totul este foarte trist”, a spus un prieten al lui Charles. „Deși cu greu avea de gând să întindă covorul roșu în momentul în care a fost anunțată această excursie Invictus, medicii sfătuindu-l să se concentreze asupra tratamentului și recuperării sale, ideea că a refuzat să găsească spațiu în agenda sa... Ei bine, să spunem că amintirile pot varia încă o dată”, a mai adăugat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
foto1 aglomerati autostrada 12711400 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net