McDonald's, schimbarea la care nu te-ai fi așteptat niciodată. A lansat primul meniu de nuntă

Cel mai cunoscut restaurnat fast-food din lume anunță o schimbare uriașă. De acum, restaurantul pune la dispoziție și un pachet de nuntă. Este vorba despre un meniu special care poate fi deocamdată comandat doar în anumite țări, scrie The Sun.

McDonalds Dumbravita 2 jpg

„Fă de neuitat momentul nunții”

Pachetul dedicat celei mai frumoase nopți, cea a nunții, are și un slogan cu care cea mai cunoscută companie de fast food din lume speră sa atragă cât mai m ulți doritori. „Fă de neuitat momentul nunții” este sloganul sub care a fost lansat recent ineditul pachet.

Reprezentații McDonald's au dat detalii lagat de nou pachet pe care restauratele fast-food îl vor pune la dispoziție. Comanda trebuie să fie de minim 200 de pachete.

Ce conține meniu de nuntă McDonald's

Mirii și invitații lor pot au la dispoziție diferite opțiuni pentru masa de la petrecerea de nuntă.

La un preț pornind de la 185 de lire sterline (205 euro), McDonald’s a lansat un serviciu de catering pentru tinerii care se căsătoresc și își fac nunta. Astfel, mirii și invitații lor au diferite opțiuni pentru meniul de nuntă. Acesta poate include 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de cheeseburgeri și 100 de nuggets.

„Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare, la un cost suplimentar. Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți la un restaurant McDonald’s, ci doar pentru catering, cu prețuri care pornesc de la 185 de lire sterline, pentru minimum 200 de produse”, a explicat Rizki Haryadi, reprezentant McDonald's Indonezia

Deocamdată, noul meniu poate fi comandat în Jakarta, Indonezia, dar reprezentanții lanțului de restaurante au anunțat că nimic nu îi oprește să fie extins î întreaga lue dacă se dovedește de succes.

Istoria McDonald's începe în anul 1940. Frații Dick si Mac McDonald au deschis primul restaurant în San Bernardino. Atunci, specialitatea era carnea la grătar. Din 1948, restaurantul s-a concentrat pe hamburgeri, cartofi prajiti si milkshake-uri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net