Meghan Markle a căzut în dizgrația publicului. Gestul „nepoliticos” pe care l-a făcut la adresa altei femei. VIDEO

Una dintre cele mai recente apariții ale lui Meghan Markle în spațiul public a dat naștere unui adevărat linșaj mediatic. Soția Prințului Harry a făcut o gafă de zile mari, pe care internauții au considerat-o total deplasată. Despre ce a fost vorba, cu certitudine? 

Meghan Markle / foto: Profimedia
Meghan Markle / foto: Profimedia

Recent, Meghan și Harry au fost prezenți în cadrul jocului de polo Sentebale. În social media a devenit viral un videoclip de atunci în care Ducesa de Sussex îi înmânează soțului său trofeul câștigat în urma meciului cu cei de la Grand Champions. Ce a urmat apoi depășește orice imaginație. 

Meghan Markle, ținta criticilor pe internet 

În anul 2006, Prințul Harry a înființat o fundație de caritate, și anual participă la turneul de polo Sentebale. El a fost căpitanul echipei Royal Salute Sentebale și au jucat împotriva celor de la Grand Champions.

După ce a adus victorie echipei sale, Meghan a fost cea care i-a înmânat premiul. Ulterior, după acest episod, în social media a apărut un filmuleț în care Ducesa de Sussex a fost protagonista unui gest deplasat, care i-a adus multă critică, ajungând ca oamenii să o numească „nepoliticoasă”, după cum informează pagesix.com.

Mai concret, soția Prințului Harry i-a cerut unei femei îmbrăcate în alb să se îndepărteze de partenerul său, în timp ce se așezase lângă Harry pentru o fotografie. Imaginile cu pricina au devenit virale pe X, ceea ce a presupus o serie de comentarii dure la adresa ei, din partea utilizatorilor. 

Mulți dintre aceștia au considerat-o „penibilă” și nu s-au sfiit să-și expună punctele de vedere prin intermediul comentariilor. Majoritatea au fost de părere că gestul acesteia a fost unul „groaznic”, în timp ce alții au mărturisit că întreg momentul a fost unul „ciudat”.

„Toți par atât de stânjeniți” / „Ce moment ciudat. Nu înțeleg ce a vrut să facă Meghan”/ „Gestul ei este groaznic” / „Sunt curios ce a gândit cealaltă femeie” / „Nu cred că Meghan a vrut să pară nepoliticoasă” - sunt doar câteva din comentariile lăsate de utilizatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net