Meghan și Harry, vecini de coșmar! Crimă înfiorătoare petrecută lângă viitoarea casă a Ducilor de Sussex

Se pare că prințul Harry și Meghan Markle au provocat o adevarată dramă într-una dintre cele mai exclusiviste comunități din California, după ce s-a aflat că cei doi intenționează să-și vândă casa din Montecito, estimată la 14,65 milioane de dolari, pentru a se muta în cartierul de elită Hope Ranch, din Santa Barbara.

Crima înfiorătoare petrecută lângă viitoarea casă a Ducilor de Sussex
Crima înfiorătoare petrecută lângă viitoarea casă a Ducilor de Sussex

Zvonurile de relocare i-au zdruncinat pe localnicii din comunitate, care sunt îngrijorați că sosirea Ducilor de Sussex în zonă ar aduce cu sine un „circ mediatic", lucru pe care cercul select de locuitori din Hope Ranch este dornic să-l evite.

Vezi și: Ducii de Sussex au primit un cadou de milioane de lire sterline de la regină, dar nu au fost mulțumiți!

Harry și Meghan sunt înconjurați de vedete de prim rang în casa lor actuală, dar se pare că și noua locuință din Santa Barbara le-ar oferi o serie de noi vecini celebri. Printre aceștia se numără rapperul Snoop Dogg și legendarul star care a jucat în serialul Tarzan, actorul Ron Ely, conform Daily Mail.

Poate te interesează: Incredibil! Ducii de Sussex și-au angajat un bodyguard care este acuzat de violență domestică

Cartierul bogat unde se vor muta Meghan și Harry se mândrește, de asemenea, cu o mulțime de facilități generoase. Printre acestea se numără un club exclusivist, club de golf, teren de tenis, trasee ecvestre și propria plajă privată.

Totuși, potrivit TMZ, mulți locuitori din Hope Ranch nu sunt în favoarea mutării cuplului, deoarece sunt „îngrijorați" că Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, vor aduce „agitație" în zonă.

Foarte interesant: „Mișcare foarte îndrăzneață” pentru Meghan Markle! A cerut o întâlnire cu Regele Charles

Unele dintre temerile locuitorilor includ o creștere a traficului, mai ales că drumurile sunt „înguste și întortocheate", precum și prezența paparazzilor care ar afecta intimitatea locatarilor.

Crimă odioasă lângă locul unde vor să se mute Meghan și Harry

Unul dintre viitorii vecini ai cuplul regal este actorul Ron Ely, care este cel mai bine cunoscut pentru rolul personajului principal din serialul Tarzan. Vedeta și soția sa, fostă câștigătoare a concursului Miss Florida, Valerie Lundeen, și-au crescut cei trei copii, Kirsten, Kaitland și Cameron, în conacul lor din Hope Ranch.

Ron Ely a jucat și în filmul Doc Savage: The Man of Bronze, serialul de aventuri The Aquanauts și fost gazda concursului Miss America în 1980 și 1981. S-a retras din actorie în 2001, iar apoi a scris două romane polițiste.

Întreaga comunitate din cartierul unde vor să se mute Meghan și Harry a rămas zdruncinată când soția actorului, Valerie, a fost înjunghiată mortal de fiul lor, Cameron, în 2019. Victima avea 62 de ani, iar crima s-a petrecut în interiorul casei lor. Cameron, care avea atunci 30 de ani, a fost apoi împușcat și ucis de poliție. Celebrul actor din Tarzan încă locuiește în casa respectivă.

Ducii de Sussex trăiesc într-o vilă de peste 14 milioane de dolari

Foștii membri ai familie regale britanice au părăsit monarhia în 2020 și s-au mutat în SUA, achiziționând un conac de 14,65 milioane de dolari în Montecito, California, unde locuiesc în prezent, împreună cu cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet, în vârstă de 1 an.

Recent, însă, s-a vehiculat că familia dorește să se mute la Hope Ranch - o comunitate din suburbiile din Santa Barbara, California, cu o populație aproximativă de 2.200 de persoane, după ce proprietatea lor actuală a fost spartă de mai multe ori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea mantea
vouchere pentru energie electrica jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
infidelitate jpeg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub mihai traistariu png
cub mașina moș craciun png
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif