Meseria plătită cu 4.000 € pe lună, în Europa. Nu ai nevoie de studii sau să știi limbi străine

În Islanda poți să primești 4.000 de euro lunar, pentru un job în domeniul serviciilor de curățenie. Munca este pe timpul nopții și trebuie să fii posesor de permis de conducere. Angajatorul asigură și transportul persoanei angajate cu mașina. Nu este obligatoriu să cunoști limba engleză și nici nu ai nevoie de studii. 

Loc de muncă de 4.000 euro lunar Foto: Shutterstock
Loc de muncă de 4.000 euro lunar Foto: Shutterstock

Salariu de 4.000 euro, pe lună 

Românii care au experiență în domeniul serviciilor de curățenie și care dețin permis de conducere pot să se angajeze în Islanda, pe un salariu de aproape 4.000 de euro lunar. Cunoașterea limbii engleze la nivel elementar este un avantaj, dar nu este o cerință importantă.

O companie islandeză care se ocupă de servicii de curățenie anunță că e în proces de recrutare de personal, conform unui site cu anunțuri de locuri de muncă. Firma oferă servicii de curățenie supermarketurilor, după închidere, așadar munca este pe timpul nopții. Salariul este de 3500 - 4300 de euro, după taxe, net, pe lună.

Care sunt cerințele angajatorului 

Cerințele angajatorului pentru un astfel de post sunt: cazier curat, preferabil experiență anterioară, permis de conducere, capacitatea de a învăța și de a se preocupa de calitate, responsabilitate, preferabil cunoașterea limbii engleze nivel elementar, doar de bază. Dar nu e cel mai important.

De asemenea, angajatorul asigură transportul personalului cu mașina. Responsabilitățile angajatului sunt să folosească echipamentele de curățenie, iar unde acestea nu pot fi utilizate, să se intervină manual. Conform siteului ro.jooble.org, salariul mediu al unui angajat în România, în domeniul serviciilor de curățenie, este de 840 de euro, de aproape 5 ori mai mic decât cel oferit în Islanda.

Cât câștigi ca dacă ești vopsitor auto în străinătate

Pe o platformă de recrutare, o companie anunță că vrea să angajeze un vopsitor auto calificat pentru o poziție permanentă, cu normă întreagă și un salariu în conformitate cu experiența/ calificările avute.

Locul de muncă este în Danemarca iar candidatul trebuie să aibă următoarele abilități: să vorbească engleză coversațional; să aibă permis de conducere categoria B, să fie de încredere, atent și centrat pe calitatea muncii; flexibil și implicat.

În România, un vopsitor auto are un salariu, în medie, de 4000 de lei net, conform comparatorului de salarii al ejobs.ro. Astfel, în Danemarca ar putea primi un salariu de șase ori mai mare ca în țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net