Mii de persoane au protestat în Germania față de măsurile anti-Covid

Mii de persoane au demonstrat, sâmbătă, împotriva măsurilor anti-Covid în mai multe oraşe din Germania, inclusiv Hamburg şi Düsseldorf. Cei care se opun vaccinării au devenit din ce în ce mai nemulţumiţi de regulile impuse de către autorități pentru a limita extinderea virusului. 

image

Mii de persoane au ieşit pe străzi în oraşul port din nordul ţării, Hamburg, și au mărşăluit de-a lungul oraşului. Peste 8000 de persoane nemulțumite din cauza noilor restriții au participat la protest, potrivit comunicatului transmis de către oamenii legii. 

Oamenii au defilat cu pancarte pe care erau scrise mesaje precum „Nu vaccinării obligatorii!” sau „Jos mâinile de pe copiii noştri!”.

image

Vaccinarea pentru copii va începe în Germania după recomandările făcute de specialiştii din ţară. Părinţii sunt împărţiţi cu privire la această problemă. 

Demonstraţii au avut loc şi în centrul financiar Frankfurt, precum şi în oraşele din sud-vest Karlsruhe şi Freiburg.

Poliţia a spus că aproximativ 3.500 de persoane au mărşăluit prin centrul oraşului Freiburg, adăugând că s-au împărţit sporadic, deoarece unii participanţi nu purtau măşti obligatorii.

Aproximativ 900 de oameni au ieşit în stradă în Karlsruhe pentru a protesta împotriva vaccinărilor obligatorii, în special pentru lucrătorii din domeniul sănătăţii, cum ar fi asistentele.

Dor 70% din populația Germaniei este vaccinată 

Germania are o rată de vaccinare relativ scăzută, cu doar 70% din populaţia totală vaccinată contra virusului. Peste 6,76 milioane de cazuri şi 108.000 de decese au fost raportate de la începutul pandemiei. Infecţiile au crescut abrupt în Germania până în octombrie şi noiembrie, dar au scăzut lent din decembrie, cu 50.968 raportate în cursul zilei de vineri, 17 decembrie. 

image

Germania impune carantină celor care vin din Marea Britanie

De luni, Germania va impune carantină celor care vin din Marea Britanie şi va cere test negativ la Covid-19 pentru intrarea în ţară, a anunţat sâmbătă Institutul Robert Koch pentru boli infecţioase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net