Noi dezvăluiri despre orgiile Playboy. Hugh Hefner droga fetele cu sedative puternice

Ultima actualizare:

Un nou documentar despre Hugh Hefner şi Playboy aduce în prim plan abuzurile care au avut loc în celebrul conac şi la petrecerile date de Hefner. Fondatorul Playboy este acuzat că a manipulate şi drogat zeci de femei, pe care le-a obligat să ia parte la orgii degradante.

Hugh Hefner, cu doi iepuraşi foto: Getty
Hugh Hefner, cu doi iepuraşi foto: Getty

În documentarul “Secrets of Playboy”, care va avea zece părţi şi va fi difuzat pe postul american A&E, din 24 ianuarie, mai multe persoane apropiate lui Hugh Hefner, inclusive fostele iubite Holly Madison şi Sondra Theodore, vor face dezvăluiri despre “partea întunecată” a vieţii la conacul Playboy.

Sondra Theodore, care are acum 65 de ani, a fost iubita lui Hugh în anii 70 şi 80. Ea a povestit că la conac se făcea sex în grup de cinci ori pe săptămână. 

Sondra a mai spus cum cererile sexuale ale lui Hugh Hefner era foarte ciudate şi “m-au speriat. Nu puteai să îl satisfaci. Se făcea sex în grup cinci nopţi pe săptămână. Îi plăcea să regizeze orgiile. Nu te puteai sustrage de la nimic”.

Fosta iubită a lui Hefner a povestit că fondatorul Playboy o punea să cumpere cocaine şi că sexul a fost dureros.

“Era urât uneori, mă simţeam ca un cal de curse. Trebuia să fac show în fiecare seară. Toată povestea că facem parte dintr-o familie era o minciună. Am văzut cum venea mereu fete noi, tinere, frumoase, care erau exploatate. Nu însemnam nimic pentru el. Era ca un vampir, care a supt viaţa din aceste fete decenii întregi”, a spus Sondra Theodore.

Fetele Playboy, violate de invitaţi

Documentarul mai spune că membrii VIP ai clubului Playboy puteau face orice îşi doreau: se pare chiar că prezentatorul tv Don Cornelius, iubit de publicul american, a luat o dată doi iepuraşi Playboy pe care i-a ţinut ostatici, iar una din fete a fost violată de acesta, notează dailymail.co.uk.

Hefner găzduia petreceri numite “Pig Nights”, în care aducea o duzină de prostituate “urâte”, care făceau sex cu prietenii lui. Petrecerile au fost organizate între 1978 şi 1981 şi erau numite aşa pentru că Hefner credea că femeile sunt nişte simple "scroafe". 

Iubitele lui Hefner aveau gândurile sucidale

Holly Madison, care a fost iubita lui Hefner timp de opt ani, a povestit cum fondatorul Playboy refuza să poarte protecţie în timpul sexului şi că viaţa dusă la Conac a făcut-o să se gândească serios la suicid.

Ea a venit în Conacul Playboy în 2000, când avea 21 de ani. În prima noapte, Hefner i-a oferit un sedativ puternic. A refuzat, dar tot a fost nevoită să se culce cu Hefner. "Totul era mecanic. Cel mai urât mi s-a părut că Hugh refuza să poarte prezervativ", a spus ea. 

În plus, avea oră de venit acasă, la ora 9 seara şi nu putea să plece de la Conac decât pentru a-şi vizita familia. Fetele erau obligate să se opereze şi nu putea face nimic fără acordul lui Hefner.

"Dacă plecam, urmau să fie date publicităţii imagini compromiţătoare cu mine. Hugh ne fotografie când eram sedate şi făcea copii. Ajunsesem să beau mult, pentru a putea face faţă situaţiei", a povestit Holly Madison.

Hefner folosea un sedativ puternic pentru a abuza femei

Asistenta lui Hefner, Lisa Loving Barrett, a povestit că, în anii 1970 şi 1980, acesta avea stocuri cu un drog foarte puternic, care ar fi fost folosit şi de Bill Cosby pentru a viola mai multe femei. Conform ei, drogul era considerat un “rău necesar” pentru a le face pe femeile care veneau la conac să asculte bărbaţii invitaţi. Hefner făcea stocuri în camera sa, gata de a fi folosite când aducea femei acolo.

Barrett a mai spus că Hefner lua anfetamină, pentru a fi mereu alert şi că existau camere speciale pentru cei care prizau cocaină.

O altă dezvăluiri şocantă a fost făcută de Linda Lovelace, actriţă porno faimoasă în ani 1970, care a declarat că a fost tratată ca o “bucată de carne” şi obligată să facă sex oral unui câine, în timp de Hugh Hefner şi prietenii lui au privit scena.

Conform lui Miki Garcia, director la Playmate, “era ca un cult, femeile era manipulate şi convinse că făceau parte dintr-o familie. Hefner chiar credea că sunt proprietatea lui. Am avut iepuraşi care au făcut supradoză, care s-au sinucis”.

Decăderea imperiului Playboy

Hugh Hefner a murit în 2017, la 91 de ani. El avea 27 de ani când scos prima ediţie Playboy, în 1953. Cu Marylin Manroe pe copertă, numărul a vândut peste 50.000 de exemplare. În anii 1970, Playboy vindea şapte milioane de exemplare pe lună, iar Hefner a dechis zeci de cluburi unde se intrat cu cheie.

În ultimii ani, Playboy a pierdut din relevanţă însă şi mulţi iepuraşi Playboy au povestit abuzurile pe care le-au suferit la petreceri şi în conacul lui Hefner. Revista a încetat să mai scoată varianta printată în 2020, după ce a fost îngropată de scandaluri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net