„Nu ieșiți din case!" Un leu a scăpat de la circ și s-a plimbat pe străzi timp de 7 ore. Cum a fost prins

Un leu care a reușit să scape de la circ a creat panică, sâmbătă, în orașul italian Ladispoli. Primarul localității a făcut anunțul cu privire la prezența leului printr-o postare pe Facebook, alertând comunitatea cu privire la situația neobișnuită. Pentru a putea fi capturat, autoritățile au împușcat animalul de două ori cu tranchilizant.

Leul a scăpat de la Zoo, din Italia Foto: Shutterstock (imagine ilustrativă)
Leul a scăpat de la Zoo, din Italia Foto: Shutterstock (imagine ilustrativă)

Leul s-a plimbat pe străzi nestingherit

Autorităţile au fost nevoite să împuşte leul de două ori cu tranchilizant pentru a-l putea captura. Imaginile filmate de localnici îl surprind pe regele junglei cum merge pe străzi nestingherit, totul în timp ce unele persoane au rămas blocate în maşini, scrie Observatornews.ro. Inclusiv un elicopter a survolat zona, iar primarul a anunţat pe toată lumea să rămână în case. 

Doi lei au scăpat de la Zoo, din Rădăuți

Anul trecut, autoritățile sucevene emiteau un mesaj de tip Ro-Alert, după ce doi lei au scăpat din Grădina Zoologică aflată în Rădăuți. Locuitorii erau îndemanți să fie precauți și să evite zona în care se află acea grădină. În plus, ei au fost rugați să nu fotografieze animalele și să nu încerce să le hrănească. 

Un alt leu s-a plimbat liber pe străzile din Târgoviște 

Un caz similar a avut loc, tot anul trecut, în Târgoviște. Atunci, un leu a reușit să scape din cușcă și s-a plimbat nestingherit, timp de mai bine de 24 de ore. Autoritățile l-au căutat cu ajutorul mașinilor, elicopterelor și folosindu-se de drone. 

„Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința opiniei publice faptul că cei patru lei deținuți de Grădina Zoologică din Târgoviște – două femele și doi masculi-, se află și s-au aflat tot timpul în siguranță, în adăposturile special amenajate pentru ei”, anunțau autoritățile. Se pare că leul aparținea unei persoane care deținea o bază de agrement și care nu ar fi declarat, în mod oficial, faptul că este proprietarul unui asemenea animal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net