O familie și-a pierdut motanul în timp ce se afla în vacanță: „A trebuit să plecăm fără el. A fost cea mai grea zi din viaţa mea”. Unde a fost găsit după două luni

Pisicile au 9 vieţi! În luna iunie, motanul Rayne Beau se afla într-o excursie cu cortul alături de stăpânii lui, Benny şi Susanne Anguiano, în Parcul Yellowstone. La un moment dat, el s-a speriat de ceva şi a fugit în pădure. Deşi l-au căutat ore bune, angajaţii parcului le-au spus proprietarilor că nu există şanse să mai găsească felina.

Rayne Beau, alături de stăpâna lui, Susanne. FOTO: Captură video
Rayne Beau, alături de stăpâna lui, Susanne. FOTO: Captură video

Benny şi Susanne l-au aşteptat mult timp în locul unde l-au pierdut. I-au pus mâncarea preferată în apropiere de cort, în speranţa că asta îl va ademeni. Însă, totul a fost în zadar.

Mai mult, în acea perioadă, un câine a fost atacat de coioţi în aceeaşi regiune, ceea ce i-a făcut să se teamă că Rayne Beau şi-a găsit sfârşitul. Neavând ce să mai facă, cuplul s-a întors acasă în Salinas, California.

A fost găsit pe stradă

„A trebuit să plecăm fără el. A fost cea mai grea zi din viaţa mea, pentru că am simţit că-l abandonez”, a declarat Susanne, pentru KSBW.

Dar, ea nu şi-a pierdut speranţa, pentru că i s-a arătat un semn special pe cer: „Conduceam şi de nicăieri au apărut două curcubeie şi am ştiut că acesta este un semn că totul va fi bine.”

Susanne a trebuit să aştepte 60 de zile, dar orice putere magică a avut curcubeul dublu, pare să fi funcţionat pentru că Rayne Beau este în sfârşit acasă.

Felina s-a întors acasă, după două luni de „colindat”. FOTO: Captură video
Felina s-a întors acasă, după două luni de „colindat”. FOTO: Captură video

După două luni, motanul a fost găsit la 1.300 de kilometri depărtare de locul unde a dispărut.

Cuplul a primit un mesaj că felina a fost descoperită, datorită microcipului său. Rayne Beau se afla la un adăpost de animale din Roseville, California.

O femeie l-a găsit singur pe stradă şi l-a dus la adăpost. Nimeni nu ştie cum a reuşit să meargă singură atât de mult şi cum a supravieţuit în tot acest timp.

Totuşi, aventura şi-a lăsat amprenta asupra sa, întrucât motanul a slăbit foarte mult: „Era într-adevăr epuizat. Probabil că nu a mai avut energie pentru a merge mai departe”.

Motanul a dispărut în luna iunie. FOTO: Captură video
Motanul a dispărut în luna iunie. FOTO: Captură video

Înainte să dispară, Rayne Beau cântărea 6,5 kg, iar când a fost găsit avea doar 2,7 kg.

În rest, motanul e complet sănătos, iar acum fiind acasă, cu siguranţă va recupera kilogramele pe care le-a pierdut în aventura sa misterioasă.

„Cu siguranţă, sfatul nostru este să vă microcipaţi pisica sau animalul de companie şi să-i înregistraţi microcipul online. Nu l-am fi recuperat niciodată dacă nu s-ar fi întâmplat asta”, a adăugat stăpâna motanului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
romani care au revenit din rusia impresionati de ce au gasit intr un oras din romania jpg
gandit 2 jpg
Insula Pacuiul lui Soare jpeg
germanul care a venit in romania jpg
locul tinut secret de ceausescu jpg
cetate misterioasa jpeg
test iq jpg
WhatsApp Image 2024 10 18 at 16 58 43 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net