O fetiță de doar 11 ani face furori pe TikTok. Micuța etalează ținute de lux, un ceas de 124.000 de dolari și o geantă Hermes

În timp ce alte fetițe de 11 ani se joacă cu jucării ieftine, din plastic, această micuță face furori pe TikTok. Moo Abraham, supranumită „fiica miliardarului”, s-a filmat în ținute de lux, inclusiv cu un ceas de 124.000 de dolari și o geantă Hermes de 31.000 de dolari, și a atras atenția internauților.

Moo Abraham, supranumită „fiica miliardarului”, a devenit virală pe TikTok / Foto: TikTok
Moo Abraham, supranumită „fiica miliardarului”, a devenit virală pe TikTok / Foto: TikTok

Supranumită „fiica miliardarului” pe TikTok, Moo, fiica lui Emily și Adam Abraham, fondatorii unui magazin de bunuri de lux second-hand cu sediul în Londra și Dubai, numit Love Luxury, care cumpără și vinde produse precum genți, ceasuri și bijuterii, a provocat mare agitație pe rețeaua de socializare.

Fetița și-a făcut apariția pe TikTok îmbrăcată în haine create de Louis Vuitton, Dior, Gucci și Hermés, cât și bijuterii și accesorii la prețuri colosale. Deși hashtag-ul #billionairesdaughter a acumulat chiar și peste 200 de milioane de vizualizări și poate fi găsit sub videoclipurile postate de Love Luxury despre stilul de viață sclipitor și scump al preadolescentei, reacțiile internauților au fost împărțite.

„Întotdeauna și-a dorit să fie în fața camerei de filmat. Întotdeauna făcea rutine de dans sau de gimnastică sau cânta și își lega o pătură în jurul gâtului și alerga spre ferestre, cântând cântecul Frozen. Așa că a fost întotdeauna foarte extravagantă și a avut multă încredere în ea”, a declarat mama fetiței, Emily Abraham pentru Business Insider.

Videoclipul a adunat 1.5 milioane de vizualizări

Totul a început cu un angajat de la a Love Luxury, care se ocupa de contul său de social media și care a decis să facă un un videoclip TikTok cu Moo Abraham etalând o ținută, cu titlul: „Întrebând un milionar cât valorează ținuta lui”. Tatăl micuței a decis ulterior schimbe cuvântul „milionar” cu „miliardar”.

Într-un videoclip de pe TikTok al Love Luxury, care are 1.8 milioane de urmăritori, Moo Abraham și-a etalat ceasul Patek Philippe Nautilus 5711 la încheietura mâinii, spunând că valorează 124.000 de dolari, și geanta Hermés Kelly, despre care a spus că valorează 31.000 de dolari. Videoclipul a adunat în prezent 1.5 milioane de vizualizări, iar unii internauți nu știu cum ar trebui să reacționeze, având în vedere inflația ridicată și criza a costului vieții în Marea Britanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net