Se dădea drept fiul unui milionar bogat, totul pentru a mânca la restaurante de lux. Ce pedeapsă a primit

Un român, în vârstă de 33 de ani, se prefăcea că este fiul unui om de afaceri din Italia. În tot acest timp, Alexandru Rareș mânca la restaurante extrem de luxoase și făcea plimbări cu elicopterul. Bărbatul a fost condamnat, în cele din urmă, la 9 luni de închisoare.

Românul a fost prins de autoritățile din Italia Foto: Shutterstock
Românul a fost prins de autoritățile din Italia Foto: Shutterstock

Omul spunea că este fiul unui om de afaceri

Bărbatul se prefăcuse a fi broker financiar și fiul unui om de afaceri bogat din domeniul petrolier, profitând de cine într-un restaurant renumit din Valtellina și de călătorii cu elicopterul, fără să plătească vreodată vreun ban. Alexandru Rareş Vari, un român de 33 de ani, rezident în Grosseto, a fost condamnat de instanţa din Sondrio la 9 luni de închisoare şi la plata unei amenzi de 350 de euro pentru fraudă, scrie Observatornews.ro.

A păcălit două firme italiene

A reuşit să păcălească două firme din Valtellina, în fața cărora bărbatul se prefăcuse drept o persoană cu resurse financiare mari și prietenii importante, primind mese de aproape 3 mii de euro și plimbări cu elicoptere de peste 10 mii de euro.

Se dădeau polițiști și tâlhăreau turiști

În trecut, șase români au fost arestaţi în Spania, unde se dădeau drept poliţişti, pentru a putea tâlhări turişti. Hoţii acţionau în Barcelona, una dintre cele mai vizitate metropole europene şi o destinaţie de vacanţă preferată de români.

Potrivit poliţiei spaniole, infractorii le cereau victimelor să se legitimeze şi reuşeau să fure portofele în timp ce se prefăceau că fac percheziţii corporale. Suspecţii au între 34 şi 39 de ani şi au acţionat în multe state din Europa. Unul dintre ei a fost arestat în zece ţări, inclusiv în România.  

Se dădea prieten cu un miliardar rus

Jonathan Price, în vârstă de 41 de ani, este dovada vie că persoanele care se ascund în spatele fotografiilor postate pe site-urile de socializare și de matrimoniale nu sunt ceea ce par.

Bărbatul susținea că este milionar, că are vapoare și proprietăți în străinătate. Mai mult, acesta se dădea drept bun prieten cu omul de afaceri de origine rusă Boris Berezovsky, că a făcut parte din trupele SAS și din regimul de parașutism.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net