Cel mai mare escroc al lumii! Cum reușea să meargă cu avionul, fără să plătească

Ultima actualizare:

Bărbatul folosea o insignă falsă de pilot pentru a putea să călătorească și pentru a obține mai multe privilegii în aeroporturi. În cele din urmă a fost, însă prins atunci când se pregătea să se îmbarce pe un zbor al companiei Air Asia.

Un fals pilot a călătorit gratis ani de zile Foto: Shutterstock
Un fals pilot a călătorit gratis ani de zile Foto: Shutterstock

Cum călătorea gratuit bărbatul

Bărbatul în cauză, Rajan Mahbubani, a îmbrăcat o uniformă de căpitan Lufthansa și se pregătea să se îmbarce pe un zbor al companiei Air Asia către Calcutta. Numai că a fost descoperit de către personalul de pe Aeroportul Internațional Indira Gandhi din New Delhi. Aşa a ieşit la iveală faptul că individul folosea o escrocherie dintr-un film celebru care i-a adus timp de mai mulţi ani privilegii şi călătorii gratuite cu avionul.

Mahbubani se deghiza în mai multe profesii 

În 2019, șeful securității companiei aeriene Lufthansa a emis un avertisment cu privire la un pasager suspect care poartă uniforma de căpitan al companiei. Acest pasager nu era nimeni altul decât Rajan Mahbubani, care locuia în Vasant Kunj, New Delhi. 

În timpul interogatoriului, s-a descoperit că Mahbubani avea o pasiune pentru a se deghiza în diverse profesii. Pe lângă uniforma de pilot, el apărea în fotografii ca și cum ar fi fost colonel în armată. Acesta își împărtășea aventurile pe platforma TikTok și chiar înregistra videoclipuri cu aeronave și activități aeroportuare.

Bărbatul a recunoscut faptele

 Mahbubani și-a mărturisit faptele și a dezvăluit că obținuse cardul Lufthansa contrafăcut în Thailanda. El recunoscuse că își folosea înșelăciunile pentru a obține acces facil în aeroporturi și pentru a primi tratament preferențial din partea agențiilor de securitate și a companiilor aeriene. 

Pe internet escrocheria lui Rajan Mahbubani a devenit virală, iar taberele sunt împărțite. Unii îl laudă că a găsit o eroare în sistemul de securitate, alţii se amuză de modul în care a fost prins, dar majoritatea a rămas complet uimită cum timp de ani de zile falsul pilot s-a bucurat de privilegii şi tratament preferențial.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net