O italiancă susține că este nepoata secretă a faimosului Lamborghini. Pentru a arăta că are dreptate, a angajat un detectiv

Scenariu de telenovelă! Flavia Borzone, o cosmeticiană italiană, în vârstă de 35 de ani, susține că este nepoata secretă a fondatorului Lamborghini și a aflat cine este, de fapt, tatăl ei abia la vârstă adultă. Ea a angajat un detectiv particular pentru a demostra că tot ce spune este adevărat.

Flavia Borzone susține că este fiica moștenitorului Lamborghini / foto: Colaj Instagram/Pixabay
Flavia Borzone susține că este fiica moștenitorului Lamborghini / foto: Colaj Instagram/Pixabay

Flavia Borzone, în vârstă de 35 de ani, o cosmeticiană din Napoli, Italia, încearcă să demonstreze că este nepoata fondatorului Lamborghini. Ea susține că Tonino Lamborghini, fiul lui Ferrucio Lamborghini, a cunoscut-o pe mama ei, cântăreața de operă napolitană Rosalba Colosimo, la sfârșitul anilor 1980, când avea 17 ani. Fiul fondatorului celebrului producător de mașini sport s-ar fi oprit și i-ar fi oferit o plimbare mamei sale, în timp ce aștepta un autobuz în Milano. Se pare că perechea a început o relație amoroasă, iar în 1988 s-a născut ea.

„Paiul celor o mie de secrete”

După ce a făcut aceste afirmații la TV și în revistele de scandal, în 2019, ea s-a confruntat cu o luptă dificilă pentru a dovedi că este de fapt rudă cu familia. Mai mult decât atât, a angajat un detectiv particular, pentru a obține o probă de ADN de la Elettra Lamborghini, moștenitoarea aparentă a imperiului automobilistic. Detectivii au reușit să găsească un pai folosit de Elettra și au recoltat saliva pentru teste genetice.

Experții de la Universitatea din Ferrara au spus că proba de ADN recoltată, numit de presa italiană „paiul celor o mie de secrete”, a dovedit o potrivire genetică între Borzone și Lamborghini. Însă, avocații familiei de automobile au susținut că eșantionul a fost prelevat fără consimțământ și, prin urmare, a fost „ilegal” și nu ar trebui să fie considerat o probă adecvată.

Avocatul Flaviei, Sergio Culiersi, a subliniat însă că aceasta este o încercare de a aduce în fața justiției o „dovadă că nu minte” și a adăugat că potrivirea ADN a dovedit „100 la sută că femeile sunt surori”, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

„Vrea doar adevărul”

Tonino LAmborghini / foto: Instagram
Tonino LAmborghini / foto: Instagram

„Pentru noi a fost important să arătăm că Flavia Borzone nu a vrut să-l jignească pe domnul Lamborghini, ea vrea doar să fie recunoscută (ca fiica lui)]. Ea a trăit ani de zile fără să știe cine este tatăl ei”, susține avocatul italiencei.

Tot în anul 2019, Flavia a mers la Bologna pentru a-l întâlni pe Tonino, presupusul său tată, și a  înregistrat, în secret, conversația cu moștenitorul Lamborghini. „În conversație, domnul Lamborghini a recunoscut că a avut o relație cu Colossimo”, a declarat unul dintre avocații ei în instanță.

Mama tinerei afirmă că fiica ei nu vrea să obțină câștiguri financiare, în urma procesului, care a fost amânat până în martie. „Vrea doar adevărul. Dacă ar fi fost totul despre bani, aș fi făcut toate astea când ea avea doi ani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net