„O mizerie absolută!” Jennifer Lawrence, despre filmările cu Leonardo din Caprio la „Don't Look up!”

Jennifer Lawrence a avut „cea mai enervantă zi din viața ei” în timp ce filma pentru Don’t Look Up alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet, relatează Daily Star.

image

Într-o emisiune televizată, Jennifer Lawrence a spus că să filmeze alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet a fost o „mizerie absolută” și a spus că una dintre zilele de filmare a fost „cea mai enervantă zi din viața ei” cu cei doi.

Filmul Don’t Look Up a beneficiat de o distribuție excelentă care i-a inclus și pe Jonah Hill și Meryl Streep.

Acțiune se concentrează pe un meteor uriaș care se îndreaptă spre pământ, punând toți locuitorii săi în pericol.

Lansarea filmului a fost de mai multe ori blocată de pandemia Covid-19, ceea ce a creat tensiune și între actori.

„A fost iadul”

Jennifer a povestit că filmarea unei scene din film alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet i-a transformat ziua „într-un iad”: „M-au înnebunit în ziua aceea. Nu știu ce a fost”, a spus ea.

„Timothée era încântat să iasă din casă, cred că a fost prima lui scenă. Și Leo alesese melodia care se cânta în mașină și spunea: „Știi, acest cântec este despre bla, bla, bla”.

„Nu știu. Îmi amintesc că am fost într-o mizerie absolută în acea zi. A fost iadul.”

Salariul pentru „Don't Look Up” a fost o altă nemulțumire

Nemulțumiri au fost și în privinăța salariilor primite de actorii care au jucat la acest film. Leonardo Di Caprio ar fi fost plătit mai mult decât Jennifer. Pentru că a apărut în film – ar fi obținut 30 de milioane de dolari (22,4 milioane de lire sterline), în timp ce Jennifer Lawrence a câștigat 25 de milioane de dolari (18,7 milioane de lire sterline).

Ea a adăugat pentru Vanity Fair: „Este că este extrem de inconfortabil să întreb despre egalitatea de salariu”.

Filmările pentru „Don't Look Up” nu i-au fost deloc favorabile actriței. Jennifer Lawrence a avut parte de câteva incidente pe platourile de filmare. A fost lovită în ochi cu sticlă în timpul unei cascadorii, iar producția a fost oprită până când actrița s-a recuperat, ulterior Lawrence și-a pierdut și un dinte.

image
image
image
image
image
image
grecia romani1 jpg
rosii  jpg
calendar ortodox 2021 27 septembrie sfantul ierarh antim ivireanul png
Plenul reunit al Parlamentului României cu ocazia asumării răspunderii de către guvernul de coaliție PSD - PNL a unui pachet de măsuri fiscale, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
bani jpg
piata victoriei INQUAM Photos Octav Ganea (1) jpg
banner pensii png
image
actualitate.net