O româncă a reușit să dea lovitura în Italia! Cum a descoperit cheia succesului

Ultima actualizare:

După ce nu a reușit să își găsească un loc de muncă, o româncă în vârstă de 55 de ani, din Italia, a decis să își deschidă propria afacere!  

Ramona Leoca vorbește 5 limbi străine / foto: La Repubblica
Ramona Leoca vorbește 5 limbi străine / foto: La Repubblica

Ramona Leoca, în vârstă de 55 de ani, a absolvit Facultatea de Limba și Literatura Română și vorbește cinci limbi străine, înclusiv japoneza. Cu toate acestea, în ciuda calificărilor pe care le avea, românca nu a reușit să își găsească un loc de muncă, motiv pentru care, în cele din urmă, a decis să își deschidă propria afacere. „Când angajatorii vedeau experiența mea anterioară, le era jenă să-mi ofere doar 800 de euro salariu”, a povestit Ramona Leoca, conform observatornews.ro.

În cele din urmă, românca a decis să își deschidă o sălătorie cu un concept inovator, cu ajutorul căreia a dat lovitura! Situată într-un cartier din Bari, spălătoria „LavAndare” a devenit un adevărat succes, iar în cadrul spălătoriei există și un depozit de bagaje pentru turiști.

Afacerea care i-a adus succesul româncei

Spălătoria „LavAndare” a luat naștere în anul 2018, românca alegând să integreze în afacerea ei și reciclarea plasticului! Ea a folosit pungi reciclate de la magazine, pentru a împacheta haine, cât și detergent la vrac.

În cele din urmă, afacerea Ramonei Leoca a devenit un adevărat succes, iar femeia și-a mutat spălătoria într-un spațiu mai mare, de 120 de metri pătrați. Astfel, începând să aibă din ce în ce mai mulți clienți, afacerea româncei s-a transformat într-un succes total.

Mai mult decât atât, românca a adăugat la spălătorie și un serviciu de depozitare a bagajelor, ce funcționează zilnic, între orele 09:00 și 21:00. „Lucrez cu multe structuri de cazare și am realizat că un serviciu de depozitare ar fi util pentru bagajele turiștilor”, a explicat Ramona Leoca. Cei care vor ajunge în acest superb orași italian și sunt interesați de serviciile spălătoriei româncei trebuie să știe că prețul pentru depozitarea bagajelor variază de la 3 euro pentru un bagaj mic și până la 7 euro pentru unul mai mare, pentru 8 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Orsova Veche jpg
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net