O româncă și soțul ei, uciși de tren în Austria! Polițiștii cred că a fost vorba de crimă și sinucidere

image
Mecanicul de tren susține că șoferul a avut un comportament ciudat înainte de tragedieFoto: observator.tv

Sfârșit cumplit pentru o româncă și soțul ei, în Austria. Cei doi au fost uciși de tren, miercuri după-amiază (3 iulie). Se aflau într-o mașină, atunci când au ajuns la un punct de trecere a căii ferate, fără barieră. Se pare că șoferul, soțul austriac al româncei, a avut un comportament ciudat.

Nicoleta L. (29 de ani) și soțul ei, Markus (32 de ani), au oprit inițial la trecerrea linii ferate, apoi la apropierea trenului, șoferul a pornit și a accelerat brusc, susține mecanicul trenului. Impactul a fost unul extrem de violent, cei doi murind pe loc. Mașina a fost purtată de tren aproximativ 100 de metri și complet ditrusă, relatează observator.tv.

Cuplul avea trei copii

Polițiștii iau în calcul și ipoteza unei crime și a unei sinucideri. Comportamentul suspect al șoferului i-a făcut pe oamenii legii să ia în calcul și această variantă. Anchetatorii investighează ipoteza unei crime comise de soț, mai ales după ce au descoperit două postări pe Facebook ale româncei. Cu doar o jumătate de oră înainte să moară, românca a scris pe rețeaua socială că își va închide salonul de înfrumusețare și că, din motive personale, se va muta la Monaco. Polițiștii cred că soțul ei nu a fost de acord cu această decizie.

Nicoleta L. și Markus locuiau în Styria și aveau 3 copii. Cei doi s-au căsătorit în 2017, dar se pare că mariajul lor a avut probleme în ultima perioadă. Anchetatorii cred că cei doi s-au certat pe drum, iar soțul ei s-a dus cu mașina în fața trenului, ucigând-o pe româncă și luându-și propria viață. 

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg