O șoferiță de 103 ani, oprită în Italia pentru viteză. Unde se grăbea să ajungă bunicuța la 1 noaptea

Ultima actualizare:

Întâmplarea care a avut loc luni noapte într-un oraș din Italia va fi probabil povestită mult timp de polițiștii care au intervenit ca să oprească o mașină raportată de șoferii din trafic pentru „condus periculos”. La volan era o femeie de 103 ani. Povestea incredibilă vine de la Bondeno, iar italianca este probabil, cea mai vârstnică infractoare rutieră.

La Poliție s-a raportat că o mașină circulă periculos

image

A condus noaptea o mașină, fără asigurare și cu permisul expirat. O poveste ca multe altele, dacă nu ar fi un detaliu semnificativ: vârsta șoferului. 

Un conducător auto a sunat la poliție după ce a observat în trafic o mașină care se deplasa cu mare viteză în Piazza della Repubblica, din zona Ferrara, Bondeno, luni, în jurul orei 1 noaptea. Patrula a dat de urma mașinii în câteva minute. După numărul mașinii au aflat cine este proprietarul, dar și că acesta avea permisul expirat de doi ani. Cel mai mare șoc a fost anul nașterii proprietarului mașinii. Șoferul era o doamnă în vârstă de 103 ani.

Născută în 1920, doamna, se pare, că nu s-a lăsat de condus și s-a urcat în mașină la miezul nopții ca să ajungă la Bondeno, în zona Ferrara, pentru a-și vizita niște prieteni, scrie Il Mattino.

Pensionara, născută în 1920, conducea maşina prin centrul orăşelului Bondeno, din nordul Italiei, în mijlocul nopţii, au declarat marţi autorităţile.

Protagonista acestei povești, doamnă în vârstă de 103 ani, i-a lăsat pe carabinieri cu gura căscată. Asigurarea și permisul de conducere erau expirat în urmă cu doi ani, tocmai din cauza vârstei sale venerabile.

Șoferița de 103 ani s-a întors acasă cu poliția

Polițiștii italieni au confiscat și ridicat autoturismul, iar șoferița a fost dusă acasă cu mașina poliției.

În ciuda, infracțiunilor comise, viteză, conducere cu permis expirat și fără asigurare, polițiștii au iertat-o pe venerabila doamnă de orice amendă impusă de Codul Rutier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
tiff cluj gala deschidere
astrazeneca jpeg
bookkeeping 615384 1280 jpg
hol spital jpeg
eurovision jpg
Dealul Sanpetru din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (57) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net