Playboy se reinventează, în plin scandal mediatic. Compania plănuiește să construiască un conac digital

Playboy plănuiește să se extindă în universul digital. Compania a lansat o platformă socială digitală numită Centerfold şi intenţionează să construiască un nou Playboy Mansion în metavers.

Sursă foto: Pixabay.com
Sursă foto: Pixabay.com

Planurile companiei sunt unele greu de realizat întrucâl în momentul actual Playboy este ținta unui lung șir de acuzații. Documentarul „Secretele Playboy”, un serial format din zece episoade a scos la lumină amănunte cutremurătoare despre evenimentele care se petreceau în casa lui Hugh Hefner atunci când acesta era președintele companiei.

Angajați, foste iubite și iepurași Playboy au vorbit despre comportamentul despotic și abuziv al fondatorului Playboy, iar relatările făcute sunt unele terifiante. 

Înainte de debutul serialului de la sfârşitul lunii ianuarie, conducerea companiei a publicat o scrisoare deschisă pe site-ul său web în care menţiona: „Playboy-ul de astăzi nu este Playboy-ul lui Hugh Hefner”. Playboy încearcă să se distanțeze de imaginea cu care este asociat în urma apariției documentarului despre viața lui Hugh Hefner și caută noi modalități de a intra în grațiile publicului. 

Plănuiește să construiasă un nou conac Playboy, în formă digitală. Compania a organizat petreceri în Decentraland, una dintre cele mai populare lumi virtuale, dar încă nu a ales un domeniu web pentru conacul său virtual. 

Documentarul despre viața lui Hugh Hefner a scos la lumină amănunte neștiute despre magnatul care a murit în anul 2017. Mai multe angajate au dezvăluit că au fost drogate, obligate să consume substanțe interzise și să participe la adevărate origii, împotriva voinței lor. Hugh le promitea tinerelor o viață lipsită de griji, însă odată ce acestea ajungeau în conacul său, situația se schimba radical, iar fetele erau supuse celor mai rele tratamente. 

Povestea șocantă a gemenelor Karissa și Kristina Shannon

Povestea gemenelor Karissa și Kristina Shannon este una relevantă pentru modul în care Hugh Hefner se comporta cu tinerele de care înconjurat. 

Ele susțin că Hugh Hefner „avea un suflet negru” și experiența trăită la conacul din California le-a făcut să sufere de PTSD, depresie. Pentru a putea procesa traumele prin care au trecut ele au avut nevoie de ajutorul unui consilier psihologic.

Karissa și Kristina au petrecut doi ani la conacul Playboy, despre care credeau la început că este o portiță spre o viață lipsită de griji și celebritate. Dar realitatea a fost cu totul alta. Le-au așteptat zile și nopți înnecate în substanțe interzise și alcool și abuzuri sexuale de neconceput. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net