Presupusa iubită a lui Putin, în pericol să fie expulzată din Elveţia?

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin nu scapă de furia internauţilor, după ce fiica secretă a liderului de la Kremlin a fost luată la rost. Alina Kabaeva, care s-a aflat în Elveţia, este subiectul unei petiţii intiţiate de activişti din această ţară.

Vladimir Putin şi Alina Kabaeva foto: AFP
Vladimir Putin şi Alina Kabaeva foto: AFP

Fosta gimnastă Alina Kabaeva, care ar fi actuala iubită a lui Vladimir Putin, s-ar afla într-o locaţie de lux din Elveţia, o cabană  o cabană de pe malul lacului din Lugano. Însă această veste a nemulţumit activiştii elveţieni, care au iniţiat o petiţie împotriva Alinei Kabaeva, în care cer ca fosta gimnastă să fie expulzată din ţară.

Conform contului de Twitter al Nexta, citat de adevarul.ro, petiţia a adunat deja peste 30.400 de semnături.

O altă petiţie cere retragerea medaliilor Alinei Kabaeva

Alina Kabaeva mai este ţinta unei alte petiţii, care cere ca toate medaliile şi titlurile olimpice castigate de presupusa iubită a lui Putin să fie restrase. Kabaeva este uan dintre cele mai decorate sportive din istoria gimnasticii ritimice, cu 14 medalii la Campionatul mondial şi 21 de medalii la cel European.

Alina Kabaeva ar avea patru copii cu Vladimir Putin

Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, ar avea trei sau patru copii cu Vladimir Putin. Nu se ştie sigur câţi ani au sau dacă e vorba de doi băieţi şi o fată sau doi băieţi şi două fete. Putin este extrem de secretos când vine vorba de viaţa sa de familie, iar la un anumit punct chiar a declarat “Am o viaţă privată în care nu vreau să se intervină. Trebuie respectată”.

Surse din oraşul elvenţian Lugano, care se află în apropiere de graniţa cu Italia, au povestit însă că Alina Kabaeva se află acolo, cu tot cu copiii ei. Nu e o noutate, fosta gimnastă stând des în Elveţia, chiar şi înainte de pandemie. 

„Înainte de pandemia de coronavirus se bârfea adesea despre amanta lui Putin în oraș. Se știe că au legături puternice aici, dar oricine îi cunoaște a jurat păstrarea secretului", a declarat o sursă din oraşul elvenţian. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net