Prima imagine cu adolescentul care a vrut s-o ucidă pe Regină!

A fost publicată prima imagine cu adolescentul suspectat că a escaladat Castelul Windsor înarmat cu o arbaletă, în ziua de Crăciun. Tânărul a spus că voia să o ucidă pe Regină, ca răzbunare pentru masacrul din Amritsar din 1919.

Adolescentul de 19 ani a vrut s-o omoare pe Regina Elisabeta Foto: captură video
Adolescentul de 19 ani a vrut s-o omoare pe Regina Elisabeta Foto: captură video

Jaswant Singh Chail, în vârstă de 19 ani, s-a filmat mascat, cu o arbaletă în mână, în timp ce amenința că o va ucide pe Regina Elisabeta.

Tatăl său, Jasbir Singh Chail, a declarat pentru MailOnline: «Ceva a mers îngrozitor de rău cu fiul nostru și încercăm să ne dăm seama ce. Nu am avut ocazia să vorbim cu el, dar încercăm să-i oferim ajutorul de care are nevoie. Din perspectiva noastră, trecem printr-o perioadă dificilă. Încercăm să rezolvăm această problemă și nu este ușor.»

Tabloidul britanic The Sun a făcut publică prima fotografie cu adolescentul, suspectat că a vrut să o asasineze pe Regina Marii Britanii, chiar în ziua de Crăciun.

Jaswant Singh Chail Foto: thesunco.uk
Jaswant Singh Chail Foto: thesunco.uk

A fost prins la doar 500 m de apartamentul privat al Reginei

Fiul lui Jasbir, care se presupune că a crescut într-o casă semi-decomandată de 500.000 de lire sterline situată pe o proprietate privată, a trimis prietenilor săi prietenilor săi un videoclip în care apare cu o arbaletă, cu 24 de minute înainte ca ofițerii înarmați să se apropie de el în dimineața de Crăciun. 

Se afla la doar 500 de metri de apartamentele private ale Reginei, în interiorul castelului.

Chail, cunoscut sub numele de Jas, a fost arestat în timp ce se presupune că era înarmat cu o arbaletă după ce a escaladat un gard cu țepi cu o scară de frânghie.

«Imi pare rau. Îmi pare rău pentru ce am făcut și ce voi face. Voi încerca să o asasinez pe Elizabeth, regina familiei regale. Aceasta este răzbunare pentru cei care au murit în masacrul din Jallianwala Bagh din 1919. Este și răzbunare pentru cei care au fost uciși, umiliți și discriminați din cauza rasei lor. Sunt un sikh indian, un sith. Numele meu era Jaswant Singh Chail, numele meu este Darth Jones.», a spus adolescentul în clipul publicat pe rețelele sociale. Tânărul apare îmbrăcat într-un costum din Războiul Stelelor (Star Wars).

În Războiul Stelelor, Sith-ii sunt dușmanii Cavalerilor Jedi și se închină laturii întunecate a „Forței”.

Masacrul de la Jallianwala Bagh, sau Masacrul de la Amritsar, a avut loc în India în 1919, când trupele coloniale britanice au împușcat și au ucis 379 de protestatari și au rănit aproximativ 1.200.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net