Prințul Harry a confirmat că se iubește cu Meghan Markle! Este supărat pe cei care i-au hărțuit iubita

8 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Harry își face griji pentru siguranța noii lui iubiteFoto: Getty

Zvonurile s-au dovedit a fi adevărate! Prințul Harry (32 de ani) a anunțat, într-un comunicat de presă, că se iubește cu actrița americană Meghan Markle (35 de ani). Nu a fost un anunț tocmai fericit, însă. Harry este foarte indignat că iubita lui a fost „victima abuzului și hărțuirii” din partea presei. Acesta susține că Meghan a fost ținta unor comentarii rasiste și sexiste.

Prințul Harry se teme pentru siguranța iubitei lui și este foarte dezamăgit că nu o poate apăra în fața comentariilor răutăcioase, potrivit comunicatului dat presei de Palatul Kensington. Deși este conștient de curiozitatea oamenilor în ceea ce privește viața lui privată, Harry consideră că anumite ziare britanice, dar și străine, au sărit calul și au jignit-o pe Meghan Markle.

De câteva luni, Harry are o idilă transatlantică cu celebra actriţa Meghan Markle. Prințul nu a mai avut o iubită oficială din 2014. Cei doi s-au cunoscut în Toronto (Canada), acolo unde ea filmează pentru serialul „Suits”. Luna trecută, ea și Harry au petrecut câteva zile romantice în Canada, unde prințul a vizitat-o în secret.

Meghan a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson până în 2013, iar despre Hrry s-a zvonit că a avut mai multe idile pasionale cu alte celebrități. Cu toate acestea, el nu a mai avut o relație stabilă de doi ani, de când s-a despărțit de Cressida Bonas. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg
examen bac jpeg
BeFunky collage (21) jpg