Profeția care dă fiori pentru data de 18 iunie. „Și ziua de 29 iunie este riscantă”

Ultima actualizare:

I se spune Noul Nostradamus și este din India. A devenit celebru după ce a prezis pandemia și alte evenimente la nivel global. Kushal Kumar apare din nou în prim plan cu o nouă profeție. Este de fapt o revenire aspra a ceea ce susține de ceva vreme și anume că cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în curând. De data aceasta el vine cu o dată exactă: 18 iunie.

Ziua celui de-Al Treilea Război Mondial

Un profet celebru din India susține că cel de-Al Treilea Război Mondial va începe pe 18 iunie
Un profet celebru din India susține că cel de-Al Treilea Război Mondial va începe pe 18 iunie

Un astrolog indian numit „Noul Nostradamus” care a șocat cu prezicerile sale, pandemia sau moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi, care pe 19 mai a victima unui accident aviatic, șochează din nou. El susține că mai sunt câteva zile până la declanșarea celui de-Al Treilea Război Mondia. El avansează data de 18 iunie ca fiind începutul

„Ziua de marți, 18 iunie 2024 are cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa cel de-Al Treilea Război Mondial”, a spus Kushal Kumar citat de The Daily Star și News York Post.

Kushal Kumar. Foto: New York Post
Kushal Kumar. Foto: New York Post

El a subliniat că, într-o manevră care amintește de teribila criza a rachetelor din Cuba, Rusia a trimis nave de război, inclusiv un submarin nuclear, la Havana.

Mai mult, China a administrat exerciții de război în largul țărmurilor taiwaneze, îngrijorând oficialii americani.

„Urmăriți scenariul de război în curs de dezvoltare în punctele fierbinți de pe tot globul pe măsură ce zilele trec”, a avertizat Kumar.

Celebru ghicitor. Kushal Kumar, a făcut predicția cu ajutorul unei hărți astrologice vedice bazată pe schimbarea poziției planetelor și stelelor, scrie tabloidul britanic Daily Star.

„Marți, 18 iunie 2024, este cel mai puternic declanșator planetar al celui de-Al Treilea Război Mondial. Și 29 iunie sunt, este de asemenea o zi riscantă”, a spus el.

În trecut, clarvăzătorul a prezis tensiuni în creștere între Israel și Hamas, Coreea de Sud și de Nord, China și Taiwan, precum și Rusia și NATO.

„Noul Nostradamus” susține că pe 10 iunie au avut loc o serie de evenimente care au dus la escaladare: atacuri teroriste în Pakistan, trecerea soldaților nord-coreeni în Coreea de Sud peste linia de demarcație, precum și creșterea tensiunilor între Israel și Liban.

În opinia sa, acestea sunt dovezi de netăgăduit că profeția lui se împlinește.

Un lider va demisiona

El a adăugat că 29 iunie ar putea fi, de asemenea, „o zi a Apocalipsei.”

„Prognoza necesită o interpretare atentă și serioasă a influențelor planetare, iar erorile sau omisiunile umane accidentale nu pot fi excluse. Așadar, urmăriți în fiecare zi evoluția evenimentelor în punctele fierbinți din întreaga lume”, a spus Kumar.

Înainte de această ”profeție” el a prezis că un lider care are probleme de sănătate va demisiona, sectoarele aviației și turismului vor fi „grav afectate”, iar în politica mondială va exista o conspirație sau înșelăciune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
cai sat jpg
555 (19) jpg
bacalaureat adevarul jpg
bani jpg
femeie haine dulap shutter jpg
FotoJet (6) jpg
Cinci poveşti mai puţin cunoscute despre Bucureştiul de altădată jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net