Nostradamus al zilelor noastre are o viziune sumbră: : «Începe al Treilea Război Mondial»

Ultima actualizare:

Un bărbat din Brazilia susține că Dumnezeu i-a dat puterea de a vedea în viitor și că profețiile sale au fost testate științific. Athos Salomé (36 de ani) avertizează că invazia Rusiei în Ucraina este punctul de pornire pentru cel de-al Treilea Război Mondial.

Athos Salomé este considerat un profet modern (Foto: Facebook)
Athos Salomé este considerat un profet modern (Foto: Facebook)

Citește și: Al Treilea Război Mondial. 4 profeții care ar putea să se adeverească

Athos Salomé din Divinópolis, Brazilia, este supranumit „Nostradamus al zilelor noastre”. Bărbatul spune că a prezis pandemia de COVID-19, moartea reginei Elisabeta a II-a în acest an și chiar și încercarea lui Elon Musk de a cumpăra Twitter.

Susține că urmează un război nuclear

Într-o altă predicție ciudată legată de cel mai bogat om de pe planetă, Athos spune că a prevăzut că roboții vor prelua anumite munci ale oamenilor, înainte ca miliardarul să anunțe lansarea umanoizilor „Optimus”.

Vezi și: Nostradamus a prezis incendiul de la Catedrala Notre Dame! Ce a mai profeţit faimosul clarvăzător

Cu toate acestea, cea mai înfricoșătoare profeție a bărbatului este aceea conform căreia cel de-al Treilea Război mondial a început deja, așa cum a fost confirmată, susține el, de invazia Rusiei în Ucraina. El susține că urmează ca planeta să se confrunte cu un război nuclear.

Te-ar putea interesa și: Profeția lui Nostradamus: criza imigranților,un nou război mondial

Respingând acuzațiile că ar fi doar un șarlatan, Athos a declarat: „Nu mă consider un ghicitor. Știința a început să demonstreze că abilitățile mele sunt reale, acum câteva luni lista mea de predicții și cu mine am trecut prin analize tehnice și nu s-a dovedit că ar exista înșelătorii”, a explicat el. Bărbatul și-a descoperit talentul încă din copilărie.

Iată și: VIDEO Adevăratul declanşator al Apocalipsei este aici! Îl ştie toată lumea şi a fost anticipat de Nostradamus!

  „La 12 ani mi-am dat seama că sunt diferit de ceilalți oameni”  

La 12 ani mi-am dat seama că sunt diferit de ceilalți oameni, cu mai multă înclinație spre a simți, a auzi și a vorbi despre evenimente asupra cărora nu aveam niciun control. Uneori m-am îndoit de mine, pentru că spuneam lucruri improbabile, dar care s-au adeverit la scurt timp”, a adăugat acesta. Athos este convins că „darul său vine de la Dumnezeu, dar și că moștenirea lui țigănească a avut un rol”: „Cred că am fost ales să ajut oamenii acestei lumi. Am un dar profetic, știu să înțeleg oamenii și ce caută ei”.

Află mai multe despre: Cutremurul din Italia, profeţit de Nostradamus

În 2012, a prezis o pandemie globală pentru anul 2020 și cu 44 de zile înainte ca Vladimir Putin să trimită tancuri în Ucraina, a anunțat că un război este inevitabil. În previziunile sale pentru 2022 scrise pe 28 martie 2021, Athos a spus că va avea loc o „prăbușire fatală a unor tribune”, care a avut loc în iulie la o luptă cu tauri din Tolima, Columbia, unde șase persoane au fost ucise.

Citește și: 5 profeţii despre România. Arsenie Boca: "Într-o noapte, către ziua, trei ţări ne vor ocupa"

„Pe lista mea scria și că regina Elisabeta a II-a va muri și că în 2022 va începe Al Treilea Război mondial. A fost confirmat după invadarea Ucrainei de către Rusia”, a mai spus Athos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net