Nostradamus a prezis ce ne aşteaptă în 2022. Foamete și războaie

Ultima actualizare:

Preziceri îngrijorătoare! Cercetătorii care studiază catrenele celebrului astrolog Nostradamus susţin că, în 2022, Terra va fi ameninţată de foamete, foc din cer şi războaie.

Nostradamus a făcut  profeţii care s-au împlinit  de-a lungul vremii
Nostradamus a făcut profeţii care s-au împlinit de-a lungul vremii

Faimosul medic şi clarvăzător francez Nostradamus, care a trăit între 1503 şi 1566, a prezis multe evenimente care s-au adeverit de-a lungul timpului. În cartea sa cu profeţii, prezentate sub forma unor catrene misterioase, publicată în 1555, celebrul astrolog a prezis cu uimitoare potrivire evenimentele de la 11 septembrie 2001, uraganul Katrina, moartea lui J.F. Kennedy, ridicarea şi căderea a doi “antihrişti”, Napoleon şi Hitler, războiul civil spaniol, bombele nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki, ba chiar şi incendiul de la Catedrala Notre-Dame din Paris, din aprilie 2019.

Cercetătorii care studiază catrenele sale enigmatice susţin că, pentru anul viitor, renumitul clarvăzător a prezis evenimente apocaliptice. În primul rând, a profeţit că în 2022 omenirea va îndura o mare foamete la nivel global. Economia mondială va cădea, preţurile vor creşte. Instabilitatea politică şi pandemia de COVID-19 vor provoca o creştere a inflaţiei, creşterea preţului la petrol şi alimente.

Ne aşteaptă foamete şi războaie

De asemenea, Nostradamus vedea, pentru 2022, o ameninţare cu ”foc din cer”. Cercetătorii cred că ar putea fi vorba de riscul ca un asteroid să lovească Pământul, pericolele unei ploi de meteoriţi sau ale unei catastrofe planetare în cuvintele astrologului dintr-un catren referitor la anul viitor:”foc văd care ar cădea din cer”.

Tot pentru anul viitor, faimosul astrolog ar fi prezis că inteligenţa artificială va încerca să preia contro-lul în lume. Scrierile lui Nostradamus spun că ”noua înţelepciune”, pe care oamenii au invitat-o să fie ”nemuritoare”, se va ridica şi totul se va încheia cu ”corpuri în flăcări”.

Pentru anul viitor, astrologul a mai prezis creşterea temperaturilor şi a nivelului mărilor: ”Peştii vii ai Mării Negre vor fierbe toţi de vii”. De asemenea, pentru primăvara lui 2022, Nostradamus a prezis război în următoarele cuvinte dintr-un catren: ”Capul-albastru va răni capul alb într-o aşa măsură”.

Experţii se tem că ar putea avea loc un conflict armat major în care vor fi implicate mari puteri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net