Putin îl apără pe Trump și crede că prostituatele rusoaice "sunt cele mai bune din lume"

Ultima actualizare:

    Vladimir Putin a luat apărarea lui Trump și și-a exprimat aprecierea față de prostituatele rusoaiceFoto: Getty
Vladimir Putin a luat apărarea lui Trump și și-a exprimat aprecierea față de prostituatele rusoaiceFoto: Getty

Vladimir Putin este în vervă în această perioadă pe scena politică internațională! După ce i-a oferit lui Dodon un cadou jignitor pentru România, a ținut să-i ia apărarea și lui Trump. Liderul rus nu consideră credibil documentul compromițător și crede că „prostituatele rusoaice sunt cele mai bune din lume”.

Presupusul document de 37 de pagini, menit să arunce o umbră defăimătoare asupra viitorului președinte american, consemnează faptul că Trump ar fi plătit prostituate pentru a lua parte la orgii în camera hotelului Ritz Carlton, din Moscova. Documentul precizează că prostituatele ar fi urinat pe patul pe care a stat și Barack Obama, într-o altă vizită oficială în Rusia.

Putin a declarat că tot acest scandal nu are alt scop decât să „delegitimeze” victoria lui Trump la alegerile prezidențiale. „Aceste acuzații sunt un fals evident. Când a venit la Moscova acum câțiva ani, Trump nu era politician. Nici măcar nu știam despre ambițiile sale politice, era doar un om de afaceri și unul dintre cei mai bogați oameni din America. Chiar crede cineva că serviciile noastre secrete urmăresc fiecare miliardar american sau ce? Desigur că nu! E un total nonsens”, a declarat Putin, potrivit The Mirror.

În plus, el a mai precizat că acel dosar a fost întocmit de oameni care sunt chiar mai josnici decât prostituatele. „El (Trump, n.r.) a fost mereu un om matur care a organizat tmip de mulți ani competiții de frumusețe. A fost nevoit să se afle printre cele mai frumoase femei din lume. Mă îndoiesc că s-ar fi dus într-un hotel pentru a-și cheltui banii cu femei de moravuri ușoare, cu toate că ale noastre sunt cele mai bune din lume...”

Putin a negat că ar avea vreun motiv să lanseze vreun atac la persoană față de viitorul președinte amercian: „Nu-l cunosc pe domnul Trump. Nu l-am întâlnit niciodată, nu știu ce va face pe arena internațională, deci nu am niciun motiv să-l atac, critic sau apăr.”

Liderul rus chiar a asociat actualul scandal din Statele Unite cu ceea ce i s-a întâmplat lui în urmă cu câțiva ani, când a anexat Crimeea. „Se pare că au fost antrenați în Kiev pentru asta și acum sunt pregătiți să organizeze un «Maidan»și în Washington pentru a nu-l lăsa pe Trump să-și asume administrația.”

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net