Reac╚Ťia NATO dup─â ce drona ruseasc─â a c─âzut pe teritoriul Rom├óniei!

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a vorbit despre incidentele care au avut loc ├«n ultima vreme, c├ónd drone s-au pr─âbu┼čit ├«n ┼ú─ârile vecine cu Ucraina. Un astfel de accident a avut loc duminic─â, 13 martie, ├«n Rom├ónia, ┼či a fost adus ├«n discu┼úie de oficial.

image
Jens Stoltenberg foto. AFP

Jens Stoltenberg a vorbit despre incidentele cu drone din ultima vreme ┼či a precizat c─â NATO monitorizeaz─â cu aten┼úie spatial aerian at├ót al Ucrainei, c├ót ┼či al ┼ú─ârilor vecine. Conform┬á oficialului, autorit─â┼úile rom├óne ┼či alian┼úa investigheaz─â incidentul de duminic─â, c├ónd o dron─â ruseasc─â a p─âtruns pe teritoriul Rom├óiei.

ÔÇŁAp─ârarea integrat─â aerian─â ╚Öi antirachet─â a NATO a urm─ârit traiectoria de zbor a unui obiect care a intrat duminic─â ├«n spa╚Ťiul aerian rom├ónesc. Ca r─âspuns, o aeronav─â de lupt─â rom├óneasc─â a mers imediat s─â investigheze, iar autorit─â╚Ťile rom├óne ╚Öi NATO analizeaz─â acest incidentÔÇŁ, a declarat Jens Stoltenberg, ├«n cadrul unei conferin┼úe de pres─â, la Bruxelles, conform antena3.ro.

Secretarul general NATO a mai ad─âugat c─â ┼či drona care s-a pr─âbu┼čit ├«n Croa┼úia, s─âpt─âm├óna trecut─â, este analizat─â de alian┼ú─â. ├Än plus, astfel de accidente vor fi mai dese acum, datorit─â activit─â┼úii militare aeriene crescute din zon─â.

Ce spune Jens Stoltenberg despre atacul aerian rusesc de la grani┼úa cu Polonia

Jens Stoltenberg a vorbit ┼či despre atacul aerian rusesc din 13 martie, din apropiere de grani┼úa cu Polonia, ├«n urma c─âruia au murit zeci de oameni. El a fost ├«ntrebat ce consecin┼úe ar exista dac─â rachete ruse┼čti ar p─âtrunde pe spa┼úiu NATO, fie c─â e vorba de un accident sau nu. Secretarul alian┼úei a fost rezervat.

ÔÇŁPrincipala noastr─â responsabilitate este s─â protej─âm ╚Öi s─â ap─âr─âm to╚Ťi alia╚Ťii NATO, un miliard de oameni ├«n 30 de ╚Ť─âri diferite. Exist─â ├«ntotdeauna un risc de incidente ╚Öi accidente c├ónd au loc lupte ├«n apropierea grani╚Ťelor NATOÔÇŁ, a spus Jens Stoltenberg

Oficialul a subliniat ├«ns─â c─â NATO va depune ÔÇŁtoate eforturile pentru a preveni astfel de incidente ╚Öi accidente ╚Öi, dac─â se ├«nt├ómpl─â, se va asigura c─â acestea nu sc─âpa de sub control ╚Öi nu creeaz─â situa╚Ťii cu adev─ârat periculoaseÔÇŁ.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg