Cum a destrămat o refugiată din Ucraina o familie în doar 10 zile?

Ultima actualizare:

O refugiată din Ucraina a reușit să distrugă o familie cu doi copii în doar zece zile. Povestea hazlie pentru mulți, dar și plină de amărciune pentru alții s-a petrecut în Marea Britanie, unde un bărbat a solicitat să fie inclus în schema de ajutor acordată de guvern pentru refugiaţi.

O refugiată din Ucraina a destrămat o familie. Foto: colaj Instagram/Sofiia Karkadym
O refugiată din Ucraina a destrămat o familie. Foto: colaj Instagram/Sofiia Karkadym

Din cauza timpului lung de aşteptare până la aprobarea solicitării, Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, a decis să se alăture unor grupuri de Facebook unde ucrainenii cer ajutor material, conform publicației Metro.co.uk.

Tată a doi copii, britanicul a primit-o în casa lui pe refugiata Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, fără să aibă vreo idee că viața familiei sale se va schimba definitiv. Tânăra părăsise oraşul Lviv după începerea războiului.

Având nevoie de ajutor, blonda a acceptat să intre în casa familiei Garnett, din Bradford, West Yorkshire, unde Tony locuia alături de soția sa, Lorna, şi cele două fiice de 3 şi 6 ani.

O refugiată din Ucraina a destrămat o familie în doar 10 zile

Ce a început ca un act caritabil s-a transformat apoi într-o adevarată dramă de familie. Soțul a relatat pentru The Sun că a plăcut-o încă de la început pe tânara refugiată din Ucraina.

Cei doi au început să meargă împreună la sală şi se uitau la televizor după ce soția englezului se culca. Comunicarea o făceau în limba slovacă, pe care Tony o stăpânea cât de cât. Acesta a relatat că tânăra era cea care îl aștepta cu mâncare atunci când venea de la muncă.

Apoi, fără să-și dea seama, cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar bărbatul şi-a părăsit partenera și cei doi copii la doar 10 zile după ce refugiata din Ucraina fusese primită în gazdă.

Un soț și părinte a doi copii a fugit în lume cu o refugiată din Ucraina pe care familia sa o primise în gazdă

Sofiia Karkadym, refugiata ucraineancă, spune că povestea lor este una de „dragoste”. Femeia nu pare să aibă nicio remușcare pentru că a distrus o familie. Noul cuplu s-a mutat acum la părinții bărbatului, conform The Daily Mail.

”De îndată ce l-am văzut, mi-a plăcut. A fost foarte rapid, dar aceasta este povestea noastră de dragoste. Ştiu că oamenii vor avea o părere proastă despre mine, dar se întâmplă. Am putut vedea cât de nefericit era Tony”, a spus refugiata din Ucraina.

În schimb, soția englezului nu-și mai revine după lecția usturătoare de viață. Ea era căsătorită de 10 ani cu Tony. O prietenă a acesteia a povestit că Lorna este acum o mamă singură şi că este ”devastată”, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net