Cum a destrămat o refugiată din Ucraina o familie în doar 10 zile?

O refugiat─â din Ucraina a reu╚Öit s─â distrug─â o familie cu doi copii ├«n doar zece zile. Povestea hazlie pentru mul╚Ťi, dar ╚Öi plin─â de am─ârciune pentru al╚Ťii s-a petrecut ├«n Marea Britanie, unde un b─ârbat a solicitat s─â fie inclus ├«n schema de ajutor acordat─â de guvern pentru refugia┼úi.

image
O refugiat─â din Ucraina a destr─âmat o familie. Foto: colaj Instagram/Sofiia Karkadym

Din cauza timpului lung de a┼čteptare p├ón─â la aprobarea solicit─ârii, Tony Garnett, ├«n v├órst─â de 29 de ani, a decis s─â se al─âture unor grupuri de Facebook unde ucrainenii cer ajutor material, conform publica╚Ťiei Metro.co.uk.

Tat─â a doi copii, britanicul a primit-o ├«n casa lui pe refugiata Sofiia Karkadym, ├«n v├órst─â de 22 de ani, f─âr─â s─â aib─â vreo idee c─â via╚Ťa familiei sale se va schimba definitiv. T├ón─âra p─âr─âsise ora┼čul Lviv dup─â ├«nceperea r─âzboiului.

Av├ónd nevoie de ajutor, blonda a acceptat s─â intre ├«n casa familiei Garnett, din Bradford, West Yorkshire, unde Tony locuia al─âturi de so╚Ťia sa, Lorna, ┼či cele dou─â fiice de 3 ┼či 6 ani.

O refugiată din Ucraina a destrămat o familie în doar 10 zile

Ce a ├«nceput ca un act caritabil s-a transformat apoi ├«ntr-o adevarat─â dram─â de familie. So╚Ťul a relatat pentru The Sun c─â a pl─âcut-o ├«nc─â de la ├«nceput pe t├ónara refugiat─â din Ucraina.

Cei doi au ├«nceput s─â mearg─â ├«mpreun─â la sal─â ┼či se uitau la televizor dup─â ce so╚Ťia englezului se culca. Comunicarea o f─âceau ├«n limba slovac─â, pe care Tony o st─âp├ónea c├ót de c├ót. Acesta a relatat c─â t├ón─âra era cea care ├«l a╚Ötepta cu m├óncare atunci c├ónd venea de la munc─â.

Apoi, f─âr─â s─â-╚Öi dea seama, cei doi s-au ├«ndr─âgostit unul de cel─âlalt, iar b─ârbatul ┼či-a p─âr─âsit partenera ╚Öi cei doi copii la doar 10 zile dup─â ce refugiata din Ucraina fusese primit─â ├«n gazd─â.

Un so╚Ť ╚Öi p─ârinte a doi copii a fugit ├«n lume cu o refugiat─â din Ucraina pe care familia sa o primise ├«n gazd─â

Sofiia Karkadym, refugiata ucraineanc─â, spune c─â povestea lor este una de ÔÇ×dragosteÔÇŁ. Femeia nu pare s─â aib─â nicio remu╚Öcare pentru c─â a distrus o familie. Noul cuplu s-a mutat acum la p─ârin╚Ťii b─ârbatului, conform The Daily Mail.

ÔÇŁDe ├«ndat─â ce l-am v─âzut, mi-a pl─âcut. A fost foarte rapid, dar aceasta este povestea noastr─â de dragoste. ┼×tiu c─â oamenii vor avea o p─ârere proast─â despre mine, dar se ├«nt├ómpl─â. Am putut vedea c├ót de nefericit era TonyÔÇŁ, a spus refugiata din Ucraina.

├Än schimb, so╚Ťia englezului nu-╚Öi mai revine dup─â lec╚Ťia ustur─âtoare de via╚Ť─â. Ea era c─âs─âtorit─â de 10 ani cu Tony. O prieten─â a acesteia a povestit c─â Lorna este acum o mam─â singur─â ┼či c─â este ÔÇŁdevastat─âÔÇŁ, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
FotoJet jpg
dani otil gabriela prisacariu
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
harriotte miss univers marea britanie instagram (3) png
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
image png