Cum a destrămat o refugiată din Ucraina o familie în doar 10 zile?

O refugiat─â din Ucraina a reu╚Öit s─â distrug─â o familie cu doi copii ├«n doar zece zile. Povestea hazlie pentru mul╚Ťi, dar ╚Öi plin─â de am─ârciune pentru al╚Ťii s-a petrecut ├«n Marea Britanie, unde un b─ârbat a solicitat s─â fie inclus ├«n schema de ajutor acordat─â de guvern pentru refugia┼úi.

image
O refugiat─â din Ucraina a destr─âmat o familie. Foto: colaj Instagram/Sofiia Karkadym

Din cauza timpului lung de a┼čteptare p├ón─â la aprobarea solicit─ârii, Tony Garnett, ├«n v├órst─â de 29 de ani, a decis s─â se al─âture unor grupuri de Facebook unde ucrainenii cer ajutor material, conform publica╚Ťiei┬áMetro.co.uk.

Tat─â a doi copii, britanicul a primit-o ├«n casa lui pe refugiata Sofiia Karkadym, ├«n v├órst─â de 22 de ani, f─âr─â s─â aib─â vreo idee c─â via╚Ťa familiei sale se va schimba definitiv. T├ón─âra p─âr─âsise ora┼čul Lviv dup─â ├«nceperea r─âzboiului.

Av├ónd nevoie de ajutor, blonda a acceptat s─â intre ├«n casa familiei Garnett, din Bradford, West Yorkshire, unde Tony locuia al─âturi de so╚Ťia sa, Lorna, ┼či cele dou─â fiice de 3 ┼či 6 ani.

O refugiată din Ucraina a destrămat o familie în doar 10 zile

Ce a ├«nceput ca un act caritabil s-a transformat apoi ├«ntr-o adevarat─â dram─â de familie. So╚Ťul a relatat pentru The Sun c─â a pl─âcut-o ├«nc─â de la ├«nceput pe t├ónara refugiat─â din Ucraina.

Cei doi au ├«nceput s─â mearg─â ├«mpreun─â la sal─â ┼či se uitau la televizor dup─â ce so╚Ťia englezului se culca. Comunicarea o f─âceau ├«n limba slovac─â, pe care Tony o st─âp├ónea c├ót de c├ót. Acesta a relatat c─â t├ón─âra era cea care ├«l a╚Ötepta cu m├óncare atunci c├ónd venea de la munc─â.

Apoi, f─âr─â s─â-╚Öi dea seama, cei doi s-au ├«ndr─âgostit unul de cel─âlalt, iar b─ârbatul ┼či-a p─âr─âsit partenera ╚Öi cei doi copii la doar 10 zile dup─â ce refugiata din Ucraina fusese primit─â ├«n gazd─â.

Un so╚Ť ╚Öi p─ârinte a doi copii a fugit ├«n lume cu o refugiat─â din Ucraina pe care familia sa o primise ├«n gazd─â

Sofiia Karkadym, refugiata ucraineanc─â, spune c─â povestea lor este una de ÔÇ×dragosteÔÇŁ. Femeia nu pare s─â aib─â nicio remu╚Öcare pentru c─â a distrus o familie. Noul cuplu s-a mutat acum la p─ârin╚Ťii b─ârbatului, conform┬áThe Daily Mail.

ÔÇŁDe ├«ndat─â ce l-am v─âzut, mi-a pl─âcut. A fost foarte rapid, dar aceasta este povestea noastr─â de dragoste. ┼×tiu c─â oamenii vor avea o p─ârere proast─â despre mine, dar se ├«nt├ómpl─â. Am putut vedea c├ót de nefericit era TonyÔÇŁ, a spus refugiata din Ucraina.

├Än schimb, so╚Ťia englezului nu-╚Öi mai revine dup─â lec╚Ťia ustur─âtoare de via╚Ť─â. Ea era c─âs─âtorit─â de 10 ani cu Tony. O prieten─â a acesteia a povestit c─â Lorna este acum o mam─â singur─â ┼či c─â este ÔÇŁdevastat─âÔÇŁ, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á┬á┬á

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
mara banica
olivia newton john matt lattanzi webp
Tate  jpg
ramona badescu jpeg
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mira 10 jpg
nicolae alina romaniei binder jpg
image png
mire si mireasa cu verighete freepick jpg
summer well 2019 jpeg
index (19) webp