Regina Elisabeta a II-a are un urmaș secret? Detaliul care aruncă în aer monarhia britanică

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a ar avea un nepot secret, în persoana lui Robert Brown, care susține că este fiul Prințesei Margaret, sora Maiestății Sale. 

Regina Elisabeta a II-a are un urmaș secret? (sursa foto profimedia)
Regina Elisabeta a II-a are un urmaș secret? (sursa foto profimedia)

Prințesa Margaret a avut o viață sentimentală tumultoasă și o personalitatea care continuă să fascineze până în ziua de azi, aceasta decedând în 2002. Sora reginei Elisabetei a II-a este cunoscută pentru aventura ei scandaloasă cu unul dintre angajații Casei Regale, căpitanul Peter Townsend. 

Citește și: Ce moștenire a primit «fiica de suflet» a Reginei Elisabeta a II-a?: «Decizia suveranei reflectă...»

Familia regală s-a opus categoric relației dintre prințesa Margaret și Townsend, așa că cei doi au fost nevoiți să se despartă. 

Recent, un bărbat pe nume Peter Brown susține că este fiul prințesei Margaret cu amantul ei, căpitanul Townsend. Acesta a declarat că prințesa a reușit să ascundă faptul că era gravidă, iar în perioada sarcinii, familia regală a folosit o dublură în public, pentru a ține locul prințesei. 

Nu rata nici: Ce relație a avut regina Elisabeta a II-a cu prințesa Anne, singura ei fiică. Aceasta i-a fost alături in ultima zi de viață

După ce sora reginei Elisabeta a II-a ar fi dat naștere în secret, ar fi oferit copilul spre adopție familiei Cynthia and Douglas Brown, adică părinții actuali ai lui Peter Brown. 

Bărbatul este absolut convins că este fiul prințesei Margaret și, prin urmare, nepotul reginei Elisabeta a II-a, așa că a scos din buzunar 100.000 de lire pentru a avea acces la testamentul mamei sale. 

Citește mai multe pe Okmagazine.ro

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net