Rusia, exerciții militare de amploare la granița cu Ucraina! Au fost găsite "echipe de sinucigași" pe teritoriul ucrainean

Ultima actualizare:

Se zvonește că un grup de „echipe de sincigași” care lupta cu trupele ucrainene a fost capturat și dus într-un loc secret pentru interogatoriu, care ulterior a fost aruncat în aer în mod misterios.

image

Presupusa "tactică de sinucidere" a ieșit la iveală atunci când unora dintre echipe le-au fost găsite dispozitive de poziționare GPS care puteau apoi să localizeze și să direcționeze focul asupra bazelor în care au fost duse.

image

Un parașutist ucrainean a spus pentru Mirror: „Forțele separatiste au încercat să găsească baza noastră secretă pentru a putea lansa un atac".

Când am găsit dispozitivele, le-am mutat rapid și baza noastră a fost atacată masiv. „Nu știm de ce cărau acele dispozitive, dar ele au condus echipele până acolo unde eram noi.” 

Lunetiştii ruşi şi ofiţerii de informaţii ale armatei au organizat jocuri de război în zăpadă, în timp ce Vladimir Putin alimentează temerile cu privire la o invazie de iarnă a Ucrainei, informează The Mirror. 

Exercițiu militar de amploare la granița cu Ucraina

Trupe de recunoaștere au fost văzute în acțiune, în timp ce repetă lupta împotriva unui inamic în condiții extreme sub minus 10 grade Celsius, în timp ce Rusia continuă să grupeze trupe la granița cu vecina său, Ucraina. 

Antrenamentul arctic în regiunea Murmansk vine în timp ce tensiunile din Europa de Est sunt în punctul de fierbere,  fiind vehiculat că Vladimir Putin adună aproximativ 150.000 de militari aproape de granița cu Ucraina. Jocurile de război au implicat „distrugerea” inamicilor cu puști Kalashnikov și pistoale Makarov, potrivit Zvezda TV, care este deținută de Ministerul rus al Apărării.

Acțiunile Rusiei, aflate în atenția NATO

Ministrul de externe ucrainean Dmytro Kuleba a spus că NATO ar trebui să pregătească sancțiuni economice împotriva Rusiei în cazul în care „Președintele Putin decide să aleagă cel mai rău scenariu, adică o operațiune militară.”  

Administrația Zelenski a precizat că a încercat să stabilească o întâlnire cu liderul de la Moscova, Vladimir Putin, însă solicitările sale au fost ignorate de Kremlin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net