S-a căsătorit cu ea însăși. Povestea unei românce din Germania a uimit o lume întreagă!

O astfel de „căsătorie cu sinele” sună a narcisism. Însă, mulți aleg, în ziua de astăzi, să-și facă singuri o promisiune de-o viață.  Acesta este și cazul Laviniei Lazăr, o româncă stabilită în Germania, care s-a căsătorit cu ea însăși și și-a spus „DA” în fața prietenelor.

O româncă din Germania s-a căsătorit cu ea însăși / Foto: Freepik
O româncă din Germania s-a căsătorit cu ea însăși / Foto: Freepik

Cu o jumătate de an înainte de a se căsători cu ea însăși, lumea româncei Lavinia Lazăr (40 de ani) arăta altfel. Trăia o frumoasă poveste de dragoste cu bărbatul care o și ceruse în căsătorie. Trăiau împreună într-un apartament, iar femeia visa că, alături de partenerul ei, va avea mulți copii și o viață lungă împreună. Însă, visele i-au fost spulberate când acesta a părăsit-o din cauza neînțelegerilor.

„Am fost pur și simplu devastată. Am spus «OK, în afară de mine, nu am pe nimeni altcineva pe care să mă bazez». Am decis că mă voi căsători oricum. Și mă voi căsători cu mine însămi”, a declarat Lavinia Lazăr, relatează ProTV.ro.

Așa că, într-o zi, cu lacrimi în ochi, și-a propus să îmbrace rochia albă, iar visul ei din copilărie ar trebui să se împlinească. A închiriat un mic restaurant în München și a existat doar o ceremonie mică în care mireasa și-a spus „DA" ei însăși, în fața prietenelor, alături de care a sărbătorit marele eveniment.

A mai luat o decizie neașteptată

„Am spus «Da» și m-am uitat în ochii a 12 femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică”, a mai adăugat ea, menționând că și-a luat „un angajament total cu mine”, conform sursei menționate.

Lavinia Lazăr s-a născut în România, dar a studiat în Berlin, Germania. Femeia, care are aproape 40 de ani, s-a hotărât, în cele din urmă, să se stabilească definitiv în această țară. Totodată, căsătoria cu ea însăși nu este singura decizie „nebunească” pe care a ales să o ia. În ciuda faptului că a făcut deja un lucru neașteptat, după „nuntă”, românca a renunțat la jobul pe care îl avea și a decis să lucreze pe cont propriu, iar, în prezent, consiliază cupluri.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net