De necrezut! O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Prețul uriaș plătit pentru nuntă

Ultima actualizare:

Așa ceva n-a văzut nici Parisu'! Danni, în vârstă de 30 de ani, din SUA, a ales să-și facă singură o promisiune de-o viață. S-a căsătorit cu ea însăși, cheltuind o avere pe nuntă. În timpul ceremoniei neobișnuite, ea și-a spus jurămintele în fața unei oglinzi.

A cheltuit o sumă uriașăpentru a se căsători cu ea însăși în fața unei oglinzi (foto: captură video)
A cheltuit o sumă uriașăpentru a se căsători cu ea însăși în fața unei oglinzi (foto: captură video)

Și, la fel ca multe mirese din întreaga lume, Danni și-a sărbătorit ziua nunții alături de familie și prietenii apropiați. A avut inclusiv domnișoare de onoare!

Spre deosebire de majoritatea mireselor, Danni a făcut o alegere neobișnuită pentru ziua nunții ei. Asta pentru că s-a căsătorit cu ea însăși. Imaginile cu nunta inedită a lui Danni au devenit virale pe rețelele sociale. 

A depus jurămintele în fața unei oglinzi, cu invitații drept martori. Astfel, Danni și-a spus „Da”, apoi a săurtat oglindă. Nunta , care a costat-o peste 4.000 de dolari, a avut loc pe 10 decembrie 2022. Și deși unii dintre prietenii săi au respins inițial ideea ca fiind „nebunească”, acum cei dragi o susțin și cred că gestul ei este unul extrem de curajos. 

Danni a vorbit recent despre nunta ei,  în timpul unui episod special de Valentine's Day al show-ului american Dr. Phil, intitulat Uită-te, mă căsătoresc cu mine”.

„Am crescut mergând la nunți toată viața mea și am fost învățată că acestea sunt despre dragoste, bucurie, angajament, așa că am vrut să arăt asta și să împărtășesc asta cu familia mea și cu prietenii mei. Am experimentat o mulțime de lucruri traumatizante în tinerețea mea, așa că nu am avut prea multă iubire pentru propria mea persoană”, a declarat ea.

Deși Danni acceptă că nu toată lumea îi va înțelege decizia, ea crede cu tărie că nu a făcut un gest necugetat: „Am ceva ce nu am mai avut până acum. Am depășit o mulțime de traume și asta m-a inspirat să mă căsătoresc cu mine. Această nuntă a fost șansa mea de a o lua de la capăt”, a încheiat ea, relatează tabloidul britanic Mirror.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net