Oamenii au impresia că sunt mama și fiu, însă ei se pregătesc de nuntă: „Tot ce se întâmplă e foarte dubios”

El are 25 de ani, ea 54, însă spun că între ei s-a născut una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste. În ciuda diferenţei de vârstă Luke Ellis și Steff White se iubesc nebuneşte de 6 luni de zile şi se pregătesc de nuntă. Oamenii din jur tind să le arunce priviri curioase şi confuze când ăi văd împreună, crezând că sunt mamă şi fiu, dar fericitul cuplu nu i-a în seamă toate aceste lucruri şi se bucură unul de altul. Cum e o relaţie cu o asemenea diferenţă de vârstă, aflaţi acum. 

cuplu fericit jpg

Cei doi început să discute online, pe Facebook Dating, în luna iunie a anului trecut și au început o relaţie încă din prima zi.

Când s-au întâlnit în persoană două zile mai târziu și s-au îmbrățișat, au fost siguri de sentimentele lor și au început să se întâlnească în ciuda faptului că între ei sunt 29 de ani. Tânărul, în vârstă de 25 de ani este şofer de autocar şi spune că că a fost atras de „personalitatea sănătoasă, cu picioarele pe pământ și iubitoare” a lui Steff. Femeia în schimb, mamă a 4 copii a declarat că a fost fermecată de atitudinea cavalerească a tânărului care ţine la valorile de modă veche. Când l-a întâlnit prima dată, femeia a simţit pur şi simplu că a câștigat la loterie.

Cei doi simt că sunt suflete pereche, iar de Crăciun Luke a decis să o ceară de soţie pe Steff. Din partea familiei cuplul a avut toată susţinerea, însă străinii se uită de multe ori perplecşi la ei, deşi nu au primit neapărat comentarii negative.

Cu toate acestea, Luke şi Steff râd pur şi simplu în faţa tuturor acestor lucruri şi se bucură că s-au găsit unul de altul. Cei doi au ales să îşi împărtăşească povestea pentru a demonstra că nu e vorba de vreun fetiş ciudat, ci de o dragoste reală în ciuda vârstei, demonstrând că iubire nu ţine cont de ani. 

cuplu la cina romantica

O dragoste sinceră

Cu privire la relaţia lor, Steff a fost prima dată îngrijorată de diferenţa de vârstă, crecând că este prea bătrână, însă conexiunea dintre ei a fost instantanee. Unul dintre lucrurile care i-a legat foarte multe sunt călătoriile. După ce cuplul a călătorit prima data împreună în Sidmouth, cei doi şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru altul. Steff şi Luke spun că nu există niciun moment de monotonie între ei şi că relaţia lo este extrem de dinamică. 

Unii oameni devin paranoici în legătură cu vârsta sau orice altceva, eu nu i-am văzut vârsta. Eu i-am văzut doar personalitatea, inima și sufletul ei. Pur și simplu m-am îndrăgostit de ea pentru ceea ce este. E perfectă. Mama mea și Steff sunt de aceeași vârstă, cu câteva luni diferență. Știm că unii oameni ne-au aruncat priviri curioase ca și cum ar spune că tot ce se întâmplă e foarte dubios. 

Mulți oameni par să creadă că o relație la diferență de vârstă are legătură cu o înclinație sexuală sau un fetiș, dar nu este adevărat. Nu este deloc așa în cazul nostru. Este vorba despre dragoste, afecțiune și despre dorinţa de a ne căsători. Am îngenuncheat pentru a o cere de soţie, în mod tradițional, pentru că așa sunt eu, mulți oameni par să creadă că tinerii, în special bărbații, nu mai sunt sunt de modă veche, dar credeți-mă că eu sunt. Nu cred în această generație de relații new age.

Cred într-o relație angajată cu o persoană, dedicându-vă viața unul altuia și luptând pentru relaţie. Ea este dragostea vieții mele şi voi face tot ce este posibil pentru a o proteja de orice rău. Ea nu ar trebui să trăiască simțindu-se vulnerabilă și speriată, dacă se va simţi vreodată așa, mă voi asigura că voi schimba asta." a spus Luke, potrivit mirror.co.uk

cuplu

Steff a adăugat: „Am fost puțin reticentă să ne afişăm în public şi asta din cauza reacțiilor celorlalți și mă gândeam: "Doamne, vor crede că ești fiul meu". Apoi m-am gândit că până la urmă e viața mea. Ceilalţi pot să creadă ce vor. E o diferenţă de vârstă foarte mare, iar unii oameni se gândesc ce face el cu o femeie de vârsta mea. Însă, deşi am 54 de ani, nu arăt şi nici nu mă simt în vârstă. El este bărbatul visurilor mele. Dacă aș avea un computer și aș putea să disctez ce fel de viață mi-am dorit dintotdeauna, ar fi exact viaţă pe care o am alături de el.

Luke este tot ceea ce își dorește o femeie. Este atent și are grijă de mine. E atât de iubitor și îmi spune că mă iubește în fiecare zi. Au trecut șapte luni și dragostea noastră e tot mai puternică. În fiecare dimineaţă îmi face ceai, iar dacă îi spun că am nevoie de ceva anume, imediat face ce l-am rugat, îmi deschide ușa de la mașină și tot felul de chestii de genul ăsta. Este un domn. Le-aș sfătui şi pe alte femei să dea o şansă unui bărbat chiar dacă e mai mic decât ele. Dacă există o scânteie, o vei simți şi atunci merită”.

Cei doi în final sfătuiesc oamenii să fie atenţi când vor să intre într-o astfel de relaţie pentru că poate o situaţie delicată şi trebuie luate în considerare toate aspectele ei. Important este să ajungeţi să vă cunoaşteţi foarte bine, să vedeţi dacă valorile voastre se potrivesc şi cel mai important, să nu vă pese de opinia celorlalţi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net