Mesaje frumoase pe care le poți trimite de Ziua Îndrăgostiților

Ultima actualizare:

Ziua îndrăgostiților se apropie cu pași repezi. Știm că într-un asemenea moment important încerci să îți exprimi dragostea față de partenerul sau partenera ta cât mai bine cu putință. Însă, nu toți dintre noi s-au născut poeți, și nu tuturor le e ușor să își exprime dragostea prin cuvinte. De aceea există mai multe limbaje de iubire. Însă, dacă totuși vrei să îi transmiți celui drag un mesaj deosebit, noi ți-am făcut o listă din care te poți inspira. În plus ai și câteva meme-uri amuzante pe care să i le trimiți!

Mesaje frumoase pe care le poți trimite de Ziua Îndrăgostiților
Mesaje frumoase pe care le poți trimite de Ziua Îndrăgostiților

Cele mai frumoase mesaje de Ziua Îndrăgostiților

"Ești binecuvântarea pe care Dumnezeu mi-a trimis-o, după ce timp îndelungat am suferit. Am umblat prin viață pribeag, fără să știu de fapt, că pe tine te căutam. Când te-am întâlnit, mi-am gpsit și liniștea."

"Ești tot ce mi se putea întâmpla mai bun pe lume. Alături de tine simt ce înseamnă să trăiești cu adevărat. Mulțumesc Universului că în viața aceasta învăț ce înseamnă iubirea alături de tine."

„Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. De Valentine's Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea mea!”

"Mi-aș dori ca în fiecare zi să te poți vedea așa cum te văd eu. Pentru că în ochii mei ești absolut perfectă."

"Ești sufletul meu pereche, cel mai bun prieten, partenerul meu și confidentul meu. Îți mulțumesc pentru tot ce însemni pentru mine."

"Sunt un milion de moduri de a-ți spune cât de mult te iubesc, încât chiar nu știu de unde să încep."

„Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune „Uite asta”."

“Te iubesc pentru că… îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi ești definiţia fericirii eterne”

„Îţi mulţumesc că am aflat ce înseamnă fericirea. Până să te întâlnesc pe tine nici nu știam cum se simte. Mulțumesc pentru tot. Mulțumesc că exiști."

„"Te iubesc", îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie o viață întreagă”

„Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!”

„Cineva mi-a spus că ziua are 24 de ore, că o oră are 60 de minute, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

„Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, iar atunci îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

“Ești prima dragoste nebună ce sufletul mi l-ai luat .. mi-ai luat și sufletul cu tine când te iubeam cu adevărat! – Mă trezesc cu gândul la tine… mă gândesc toată ziua la tine… adorm cu tine în gând… te visez… dar tot îmi e dor de tine… Oare de ce? – Dacă aș mai avea dreptul la o singură gura de aer mi-aș ține respirația până ajung la tine să îți spun că te iubesc… chiar cu riscul de a muri…”

“Tu reprezinți frumosul, blândețea și gingășia din viața mea. Fără tine viața mea ar fi cenușie, dar cu tine.. e vie, dulce și colorată. Iubire, eu mă rog numai la un lucru, să pot șterge o singură zi, un moment în care va trebui să mă uit în ochii tăi pentru ultima dată și să-ți spun adio… ca pe o lacrimă…”

"Atunci când iubim, ne străduim întotdeauna să devenim mai buni decât suntem. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, tot ceea ce ne înconjoară devine și el mai bun."

Felicitări de Valentine’s Day

Meme-uri si Gif-uri pentru Facebook și Instagram de Ziua Îndrăgostiților

image
image
image
image
image
image
image
image
image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net