S-au revăzut după 50 de ani. O scrisoare le-a schimbat viața: „Este de necrezut"

Ultima actualizare:

Ned Felder și Kris Feeney s-au întâlnit pentru prima dată în noiembrie, după 56 de ani de când am avut prima corespondență din timpul războiului din Vietnam.

Prietenii Ned Felder și Kris Feeney Foto: Universitatea de stat din Carolina de Sud
Prietenii Ned Felder și Kris Feeney Foto: Universitatea de stat din Carolina de Sud

S-au văzut după 56 de ani

După ce au pierdut legătura în anii 1970, cei doi s-au reconectat după ce Feeney a contactat universitatea pentru a-l găsi pe Felder, care a ajuns la gradul de colonel și a servit ca judecător principal la Curtea de Apel Penală a Armatei SUA. Feeney a spus că decesele recente ale soțului și fiului ei au motivat-o să ia legătura cu Felder, scrie people.com.

„În viața mea s-au întâmplat multe lucruri care m-au făcut să vreau să-mi amintesc lucruri care erau importante pentru mine”, a spus Feeney despre pierderile ei personale, potrivit universității.

Cum s-au întâlnit cei doi 

La începutul acestei luni, de Ziua Veteranilor, prietenii de corespondență s-au unit pentru prima dată la universitate. În timpul întâlnirii, Feeney a putut să-i spună lui Felder cât de mult i-a influențat viața. Cei doi s-au îmbrățișat de mai multe ori. 

„Îți poți imagina ceva din anii copilăriei sau adolescenței – ceva care a fost doar o enigmă – să devină realitate?” Feeney spuse: „Este de necrezut”.

Ea a continuat: „Am tot ce mi-a trimis el vreodată, am arătat asta oricărei persoane din viața mea care a însemnat ceva pentru mine, așa că mulți oameni știau despre tine. El este doar unul dintre cei mai importanți oameni din lume pe care i-am cunoscut vreodată.”

Cum s-au împrietenit

Kristina Olson, o fetiță timidă de 12 ani care a bătut la ușile vecinilor din Michigan pentru a cere donații pe care să le trimită soldaților, a fost la fel de surprinsă și încântată când a văzut că un străin își făcuse timp să scrie un bilet de mulțumire pentru pachet. Așa că i-a scris înapoi. Și în acest mod a început prietenia lor.

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net