S-au revăzut după 50 de ani. O scrisoare le-a schimbat viața: „Este de necrezut"

Ultima actualizare:

Ned Felder și Kris Feeney s-au întâlnit pentru prima dată în noiembrie, după 56 de ani de când am avut prima corespondență din timpul războiului din Vietnam.

Prietenii Ned Felder și Kris Feeney Foto: Universitatea de stat din Carolina de Sud
Prietenii Ned Felder și Kris Feeney Foto: Universitatea de stat din Carolina de Sud

S-au văzut după 56 de ani

După ce au pierdut legătura în anii 1970, cei doi s-au reconectat după ce Feeney a contactat universitatea pentru a-l găsi pe Felder, care a ajuns la gradul de colonel și a servit ca judecător principal la Curtea de Apel Penală a Armatei SUA. Feeney a spus că decesele recente ale soțului și fiului ei au motivat-o să ia legătura cu Felder, scrie people.com.

„În viața mea s-au întâmplat multe lucruri care m-au făcut să vreau să-mi amintesc lucruri care erau importante pentru mine”, a spus Feeney despre pierderile ei personale, potrivit universității.

Cum s-au întâlnit cei doi 

La începutul acestei luni, de Ziua Veteranilor, prietenii de corespondență s-au unit pentru prima dată la universitate. În timpul întâlnirii, Feeney a putut să-i spună lui Felder cât de mult i-a influențat viața. Cei doi s-au îmbrățișat de mai multe ori. 

„Îți poți imagina ceva din anii copilăriei sau adolescenței – ceva care a fost doar o enigmă – să devină realitate?” Feeney spuse: „Este de necrezut”.

Ea a continuat: „Am tot ce mi-a trimis el vreodată, am arătat asta oricărei persoane din viața mea care a însemnat ceva pentru mine, așa că mulți oameni știau despre tine. El este doar unul dintre cei mai importanți oameni din lume pe care i-am cunoscut vreodată.”

Cum s-au împrietenit

Kristina Olson, o fetiță timidă de 12 ani care a bătut la ușile vecinilor din Michigan pentru a cere donații pe care să le trimită soldaților, a fost la fel de surprinsă și încântată când a văzut că un străin își făcuse timp să scrie un bilet de mulțumire pentru pachet. Așa că i-a scris înapoi. Și în acest mod a început prietenia lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net