Două fetițe gemene au primit scrisori de la tatăl mort! Povestea lor a emoționat o lume întreagă

Ultima actualizare:

Poveste emoţionantă! Două fetiţe gemene din Marea Britanie primesc mesaje emoţionante de ziua de naştere, de la răposatul lor tată, după ce acesta a lăsat în urmă scrisori pentru 30 de ani, pe care fetele lui iubite să le primească anual. 

Rose şi Sophia  vor primi anual  felicitări de la tatăl lor.  FOTO: PROFIMEDIA
Rose şi Sophia vor primi anual felicitări de la tatăl lor. FOTO: PROFIMEDIA

Nick Keenan, din Lindfield, a scris mesaje emoţionante pentru fiicele lui, Rose şi Sophia, când ele aveau doar 17 luni. Tatăl a doi copii ştia că va muri din cauza unei tumori pe creier, dar dorea ca gemenele sale să primească mesaje de la el de ziua lor, în fiecare an, o poveste parcă inspirată din popularul roman „P.S. Te iubesc!”, scris de Cecilia Ahern, care a fost transformat într-un film hollywodian, cu Hilary Swank în rol principal.

Fetele au deschis recent felicitările care aniversează a patra lor zi de naştere, unde Nick le-a spus că vor începe şcoala în curând şi că vor avea grijă una de cealaltă. Bărbatul a murit tragic la vârsta de 34 de ani, în noiembrie 2020, la nouă luni după ce i s-a spus că tumora lui s-a dezvoltat într-un glioblastom, o formă extrem de agresivă de cancer.

Micuţele aveau doar  un an şi jumătate  când Nick s-a stins din viaţă
Micuţele aveau doar un an şi jumătate când Nick s-a stins din viaţă

Nick a fost diagnosticat cu un astrocitom de dimensiunea unei mingi de tenis, o tumoră comună a creierului, în 2015, după săptămâni de suferinţă. A trecut prin două intervenţii chirurgicale, radioterapie, perfuzii şi chimioterapie, plus foarte multe remedii naturale. În decembrie 2019, când fetiţele lui aveau doar şase luni, boala a avansat, iar el a început să aibă probleme de vorbire. La acea vreme, soţia lui, Victoria, a avut un presentiment că va fi ultimul Crăciun petrecut împreună. Şi, din păcate, aşa a şi fost.

Bărbatul a murit  de cancer la creier
Bărbatul a murit de cancer la creier

„Nick a fost piatra tuturor şi foarte mult a mea. Era incredibil de puternic şi mergea la muncă în fiecare zi, chiar dacă făcea radioterapie şi chimioterapie. A fost o sursă de inspiraţie pentru mine. Îi consola pe ceilalţi în timp ce era pe moarte şi le-a scris fetelor noastre, Rose şi Sophia, scrisori pentru primii 30 de ani din viaţa lor. A vrut să fie alături de ele în spirit, când îşi sărbătoresc zilele de naştere fără el. Sperăm că le va oferi o idee despre cum era tatăl lor, în acel stadiu al vieţii sale”, a declarat femeia, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
dinți, zâmbet  sursa   shutterstock jpg
cirese jpg
O lucrare rar cântată în România:  monumentala Simfonie nr  2 de Sibelius, la Sala Radio jpeg
image png
image png
conductor metrorex  jpeg
Universitatea din Bucureşti  foto unibuc
turisti blocati png
image
actualitate.net
image
actualitate.net