Scandal la Casa Regală a Spaniei, după acuzațiile de infidelitate aduse reginei Letizia. „Regele a fost devastat"

Ultima actualizare:

Casa Regală a Spaniei trece printr-un alt scandal, după ce regina Letizia a fost acuzată de infidelitate. Jaime Peñafiel este jurnalistul spaniol care spune că regina și-ar fi înșelat soțul, iar regele Felipe ar fi fost „devastat și distrus”. Totul a fost a publicat în cartea "Tăcerile Letiziei”. 

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei și regina Letizia Foto: Getty Images
Regele Felipe al VI-lea al Spaniei și regina Letizia Foto: Getty Images

Acuzații defăimătoare aduse reginei Letizia

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a fost devastat de aventura extraconjugală a soției lui, regina Letizia, care l-ar fi înșelat cu fostul ei cumnat. Dezvăluirile au fost făcute de jurnalistul spaniol Jaime Peñafiel, în cartea sa „Tăcerile Letiziei”, care a apărut marți în librării, scrie New York Post.

Jurnalistul a scris că regina, în vârstă de 51 de ani, ar fi reînviat o poveste de iubire cu Jamie del Burgo, în timpul unei călătorii la New York în 2011. Nu este prima dată când Peñafiel face astfel de afirmații despre relațiile extraconjugale ale reginei. Jurnalistul a fost demis în ianuarie de la ziarul spaniol El Mundo, după 20 de ani, în urma acuzațiilor defăimătoare făcute în prima sa carte, „Letizia & I”.

Regele Felipe ar fi știut că regina îl înșela 

În carte, jurnalistul a relatat că regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, „știa că Letizia îl înșela”, deoarece gărzile ei de corp erau obligate să raporteze unde se afla ea. Peñafiel a povestit că gărzile de corp au însoțit-o pe Letizia în timpul vizitei la York-ul unde l-ar fi reîntâlnit pe presupusul ei iubit, pe care îl cunoștea de dinainte de a-l întâlni pe Felipe.

„În acea zi a fost însoțită de garda ei de corp, care, fără îndoială, ar fi transmis un raport Ministerului de Interne sau [Palatului] Zarzuela”, a scris jurnalistul, care a adăugat că regele a fost „devastat și distrus.”

Cine este Del Burgo

Del Burgo a fost căsătorit cu sora Letiziei, Telma Ortiz. El o cunoscuse pe Letizia în 2000 și a început o relație cu ea înainte ca ea să-l cunoască pe rege. Omul de afaceri a dezvăluit că intenționa să o ceară în căsătorie pe Letizia în 2002, dar ea i-a spus că se întâlnește cu un „diplomat” al cărui nume nu i l-a spus.

El a  susținut că, cu o seară înainte de nunta ei fastuoasă din 2004, Letizia l-a întâlnit la un restaurant și i-a cerut să „nu o părăsească niciodată”. „Ea m-a luat de mână și m-a întrebat de ce nu i-am cerut niciodată să se căsătorească cu mine”, și-a amintit el. „Evident că nu am răspuns. Am încurajat-o cât am putut mai bine.”

Cuplul regal are două fiice 

Del Burgo a susținut că aventura s-a încheiat în 2011, când Letizia a sunat și i-a spus că nu pot „continua să se mai vadă”. Letizia a mai fost căsătorită între 1998 și 1999 cu scriitorul Alonso Guerrero Pérez, după o relație de 10 ani. Ea lucra ca reporter de televiziune când l-a cunoscut pe Felipe, dar a demisionat după ce logodna lor a fost anunțată în 2003. Cuplul regal are două fice: Leonor, de 18 ani, și Sofía, de 17 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net