Situație șocantă pentru o tânără care și-a comandat mai multe rochii de pe Shein. Ce a primit a determinat-o să ceară ajutorul autorităților. VIDEO

Anna Elliott, o tânără din Tennessee, a rămas de-a dreptul șocată să descopere în coletul de pe Shein o cu totul și cu totul altă comandă. Mai concret, în coletul livrat de firma de curierat FedEx, tânăra a descoperit o fiolă misterioasă cu sânge, conform revistei People

Colet / foto: Pixabay
Colet / foto: Pixabay

Întreaga poveste a fost expusă de tânără prin intermediul unui clip video pe TikTok, în care a prezentat întreaga întâmplare bizară. Pe lângă fiola cu sânge uman, în colet se mai afla și o cutie de fasole mexicană. 

În clipul devenit viral pe TikTok, care în 3 zile de când a fost postat a făcut 7 milioane de vizualizări, Elliot a făcut următoarele dezvăluiri: 

„Tocmai am primit un pachet de la Shein care conținea o fiolă de sânge uman de la o companie de testare. Nu avea nume, nici cabinet, nici dată”. 

Ulterior, tânăra a mai spus că a luat legătura cu laboratorul de analize pentru a raporta situația. 

„Doamna de la compania de testare a spus că încearcă să descopere ce s-a întâmplat. Ea a spus că a fost complet greșit și că nici măcar nu trimit sânge către oameni. Ei doar transportă sânge înainte și înapoi între medici", a explicat tânăra, potrivit New York Post.  

Episodul nefericit, privit ca un „pericol biologic major”

Elliot a declarat că după ce a luat legătura și cu  Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), i s-a răspuns că acest incident este tratat va un „pericol biologic major”. 

Cum se apără compania Shein 

Pentru publicație internațională The Post, un purtător de cuvânt al companiei Shein a declarat următoarele: 

„Când am fost anunțați că un client a primit un pachet care a fost manipulat, am lansat imediat o investigație. Acest lucru a indicat că atunci când pachetul a finalizat procesul nostru de control al calității și a părăsit instalația noastră, conținea doar articolele SHEIN comandate. Vom continua să sprijinim în mod activ clientul în continuarea investigației sale cu privire la ceea ce s-a întâmplat odată ce pachetul ei a părăsit o unitate SHEIN". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net