Șocant! Cum s-a răzbunat o femeie, după ce cosmeticiana i-a refuzat programarea pentru extensii de gene

O clientă, revoltată că i-a fost refuzată programarea pentru extensii de gene, ar fi recurs la un gest incredibil împotriva cosmeticienei. Nemulțumită și furioasă, femeia s-a răzbunat într-un mod neașteptat, astfel că, proprietara salonului cu pricina a trăit un adevărat șoc.

O femeie s-a răzbunat pe cosmeticiană, după ce i-a refuzat programarea la extensii de gene
O femeie s-a răzbunat pe cosmeticiană, după ce i-a refuzat programarea la extensii de gene

Cum s-a răzbunat o clientă după ce i-a fost refuzată programarea

Programarea pentru gene ar fi fost sursa de conflict între două femei din Chicago. Clienta, înverșunată că nu a mai putut beneficia de serviciile respective, ar fi recurs la un gest absolut șocant. Se pare că cea care deținea salonul de înfrumusețare, s-a trezit cu mașina incendiată. Aceasta a observat totul pe camerele de supraveghere!

Deși pare mai mult un scenariu de film, femeia s-a îngrozit când a privit înregistrările de pe camerele de supraveghere. Chiar în miez de noapte, o persoană îmbrăcată într-un hanorac alb, începe să dea târcoale în jurul mașinii cosmeticienei, apoi toarnă lichid inflamabil pe caroserie, după care dă foc autoturismului, fără să stea pe gânduri.

Cosmeticiana a depus plângere la poliție împotriva clientei

Cosmeticiana a trăit clipe de coșmar, după ce a văzut înregistrările alarmante, surprinse de camerele de supraveghere. Aceasta susține că vinovată ar fi chiar clienta pe care nu a primit-o la programarea pentru gene. Marcella Orr Cobbins a publicat în mediul online imagini din timpul infracțiunii, iar ulterior a depus o plângere la poliție.

De asemenea, proprietara salonului a adăugat la dosar chiar și mesajele dintre ea și clienta revoltată, susținând că ar fi fost amenințată. Pe de altă parte, femeia din Chicago a creat un cont pe platforma GoFoundMe, unde le-a arătat tuturor ce s-a întâmplat cu autoturismul ei. Aceasta a făcut și un apel către toți cei care sunt dornici să o ajute pentru a-și putea acoperi costurile survenite în urma incendiului. Până acum, cosmeticiana a strâns 1.570 de dolari din 50.000, potrivit NDTV.com.

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez asta în felul meu, dar fapta de a distruge ceva pentru care s-a muncit atât de mult, m-a lăsat fără cuvinte. Orice donație va fi foarte apreciată”, a spus Marcella Orr Cobbins.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net