Cele mai sexy femei de serviciu fac treabă dezbrăcate! Cât cer pe oră ca să-ți facă locuința „lună”

Ultima actualizare:

    O firmă de curățenie din Scoția oferă servicii neobișnuiteFoto: Instagram/GetGlimmer
O firmă de curățenie din Scoția oferă servicii neobișnuiteFoto: Instagram/GetGlimmer

Victoria Murphy a avut o idee genială atunci când a renunțat la job-ul de cosmeticiană, în favoarea celui de femeie de serviciu. Tânăra din Edinburgh (Marea Britanie) și-a deschis o firmă de curățenie, dar nu una comună.

Tânăra de 25 de ani face curățenie în casele bogătașilor din Edinburgh...dezbrăcată! Ea și angajații ei le cer clienților între 55 și 75 de lire (300-400 lei) pe oră, în fucție de câte haine au (sau nu!) pe ei. Serviciile oferite de Victoria Murphy sunt atât de populare încât a fost nevoită să angajeze 15 oameni, printre care trei bărbați. Toți angajații fac curat „lună” în casele bogătașilor, în costumul Evei sau al lui Adam. Victoria Murphy a încercat această experiență, înainte de a-și recurta angajații.

Angajații fac curățenie în lenjerie intimă sau complet nud
Angajații fac curățenie în lenjerie intimă sau complet nud

Victoria Murphy a renunțat la slujba ei pentru a-și deschide firma de curățenie

Firma are 15 angajați
Firma are 15 angajați

„Nu am vrut să-mi supun angajații unei experiențe pe care eu nu am avut-o!”, a declarat tânăra de 25 de ani pentru tabloidul britanic The Mirror. Victoria Murphy a terminat o facultate de management și i-a venit această idee inedită pe când era cosmeticiană. Tânăra a aflat despre o companie americană ce oferea servicii de curățenie, însă angajații lucrau nud. Așa i-a venit ideea pentru Glimmer, firma ei de succes.

„Știam că vreau să fac ceva în industria -adulților-, ceva care să fie distractiv, dar nu extrem. Nu suntem o firmă de escorte. Ce oferim noi e distractiv. Când am încercat eu acest job, m-am distrat de minune și nu mi s-a întâmplat nimic. Niciunul dintre angajații mei nu este obligat să facă ceva ce nu își dorește”, a explicat Victoria Murphy.

Victoria Murphy
Victoria Murphy
image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg