Spitalul mi-a trimis copilul mort la pachet

Ultima actualizare:

    Bebeluşul pierdut i-a fost trimis ambalat ca o mâncare la comandă
Bebeluşul pierdut i-a fost trimis ambalat ca o mâncare la comandă

Scandal monstru în Marea Britanie! Fotomodelul de succes Sallie Axl s-a trezit acasă cu bebeluşul pe care a fost nevoită să-l avorteze pus într-o cutie şi o plasă de plastic “ca o mâncare comandată la pachet”.

Manechinul Sallie Axl, de 27 de ani, care este şi vedetă de televiziune, a suferit un avort spontan la 17 iulie. Ea este şocată şi furioasă de cruzimea cadrelor medicale de la spitalul St Mary’s din Manchester, care i-au trimis bebeluşul la pachet împreună cu o altă pungă cu medicamente. “Eram însărcinată în şapte săptămâni când am suferit avortul şi mi-am pierdut îngeraşul”, a povestit vedeta recent.

Fotomodelul Sallie Axl, de 27 de ani, a fost  şocată când a primit coletul îngrozitor. Acesta nu va mai putea avea copii niciodată
Fotomodelul Sallie Axl, de 27 de ani, a fost şocată când a primit coletul îngrozitor. Acesta nu va mai putea avea copii niciodată

“Medicii şi asistentele nu au avut pic de milă de mine. Am făcut o infecţie groaznică, fiindcă au lăsat copilul mort în mine”, a adăugat aceasta. Abia când a leşinat şi şi-au dat seama că ar putea muri, medicii au dus-o în sala de operaţii şi i-au scos fătul, care intrase deja în putrefacţie. “După operaţie m-am trezit într-un pat plin de sânge, cu rochia îmbibată de sânge, iar asistentele mi-au schimbat lenjeria şi halatul abia după câteva zile.  

Sallie are o fetiţă, Nirvana, de 4 ani
Sallie are o fetiţă, Nirvana, de 4 ani

Tot atunci au şters şi petele de sânge de pe podea, care îmi aminteau de durerea că nu îmi voi putea ţine niciodată în braţe bebeluşul. Am pierdut 40% din sânge, din cauza hemoragiei”, a mai dezvăluit Sallie Axl. “Aşa ceva nu trebuie să i se întâmple unei femei care este distrusă după ce i-a murit copilul pe care şi-l  dorise atât de mult. Este inadmisibil ca acesta să mi se trimită acasă în pungă, mult mai târziu. Am primit coletul îngrozitor tocmai când durerea că nu voi deveni mamă a doua oară începuse să amorţească”, a ţinut să sublinieze fotomodelul. Din fericire, Sallie mai are o fetiţă, Nirvana, de 4 ani, care o alintă şi nu se dezlipeşte de ea de parcă i-ar înţelege marea suferinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net