Tânără enervată de românii de pe o plajă din Grecia. Cum l-au „convertit” pe un localnic: „Noi am băgat capul în nisip ca struții de rușine!”

Aflată în concediu în insula Thassos, Grecia, o româncă a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. Ea s-a enervat la culme pe conaționalii aflați pe plaja Prinos, care au făcut un gest în urma căruia i-a venit să intre în pământ de rușine. Ce a pățit aceasta?

Româncă enervată pe conaționalii aflați pe o plajă din Grecia
Româncă enervată pe conaționalii aflați pe o plajă din Grecia

O româncă aflată în concediu în insula Thassos s-a enervat la culme pe conaționalii aflați pe plaja Prinos, care i-au cerut barmanului de pe plajă să pună manele, cât mai tare, cu dedicații. Gest care a deranjat-o profund. Ea mărturisește că i-a venit să intre în pământ de rușine.

Femeia și-a povestit pățania pe forum Thassos, acolo unde a dezvăluit că un grup de români l-a convins pe barman să pună acest gen de muzică și să facă dedicații, fiind pusă în situația să asculte manele la maxim. De asemenea, recunoaște că anul trecut a avut parte de o experiență asemănătoare.

„Învățați să nu ieșiți în evidență așa!”

Românca și-a povestit pățania pe forum Thassos / Foto: Adevărul.ro
Românca și-a povestit pățania pe forum Thassos / Foto: Adevărul.ro

„Nu am crezut că se poate si asa...mă aflu pe plaja din Prinos, pe plaja hotelului unde suntem cazați, un bar beach cu muzica superbă, în surdină. Chiar m-a intrebat grecul dacă îmi place muzica si i-am spus că îi dau nota 10!

Surpriza însă ...un grup de tineri români l-au convertit pe grec și a pus...manele cu dedicații...cu sonorul mai tare!!! De ce am mai venit aici? Ascultam manele tareee la noi acasă!!! Când s-a terminat «programul» si s-a revenit la repertoriul grecului, o familie de englezi a aplaudat si ne-au privit...Noi am băgat capul în nisip ca struții de rușine!

De 12 ani venim pe insulă...anul trecut am tăcut când am trecut pe lângă un jeep cu boxele la maxim urlând manele.. Dragi români, vorbiti mai încet și învățați să nu ieșiți în evidență așa! Nu este vorba doar de muzica preferată....învățați ceva daca tot ați ieșit din țară!", este mesajul dur publicat de româncă pe forum Thassos, relatează Adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net