Vacanță de coșmar pentru o româncă, în Grecia. În cinci minute a rămas fără nimic: „N-am crezut că o să postez așa ceva vreodată”

O turistă româncă din Craiova a plecat în vacanță în Grecia, dar relaxarea ei s-a tranformat în câteva minute într-un adevărat coșmar.

Incidentul s-a produs într-o stațiune foarte vizitată de români / foto: Shutterstock
Incidentul s-a produs într-o stațiune foarte vizitată de români / foto: Shutterstock

Familia turistei a avut parte de experiență foarte neplăcută ș o sursă de supărare și nervi. Craiovenii s-au trezit cu mașina spartă în timp ce intraseră să cumpere apă dintr-un supermarket, scrie Diana E. pe forumul Halkidiki de pe Facebook, forum dedicat celor care călătoresc în Grecia.

„Aveți mare grijă”

„Nu credeam ca voi posta așa ceva vreodată, însă aș vrea să vă împărtășesc experiența noastra de astăzi. Ne aflăm în Stavros în acest moment. În jurul prânzului, în drum spre cazare, am oprit până la Lidl pentru a cumpăra niște apă, timp în care ne-a fost spartă mașina și ne-au fost furate absolut toate bunurile din mașină (țin să menționez că am fost plecați fix 5 minute).

Aș vrea sa trag un semnal de alarmă prin aceasta postare, noi nu am știut de aceste aspecte, nu am văzut postari despre acest subiect, poate dacă am fi știut lucrurile ar fi stat altfel.

Aveți MARE grijă la supermarketuri și malluri, se pare ca sunt jafuri de genul în fiecare zi, numai că, din câte am înțeles, lumea nu raportează. Poliția nu este de mare ajutor, nu vorbesc engleză și nici nu sunt prea interesați să ajute”, reclamă femeia pe Facebook.

Postarea a avut zeci de comentarii

Așa cum era de așteptat, postarea femeii din Craiova a adunat multe comentarii. O parte dintre cei care au reacționat susținând că așa ceva nu se întâmplă în Grecia.

Dar, în același timp, ce alții spun că au pățit-o și ei. Totuși postarea femeii din Craiova nu e singura pe acest subiect. Sunt și alți turiști care atrag atenția pe forumurile despre vacanțe în Grecia pe aceeași temă.

„Pentru cei din Halkidiki, brațul Kassandra, aveți grijă cu parcarea pentru că am văzut astăzi 3 mașini sparte pe o raza de 50m la Kallithea Beach, în zona marcată.Am văzut sparte fie gemulețul mic de la șofer dreapta (dacă exista), fie geamul lateral fata de pe partea opusă drumului, mai ascunsă.

Poliția a venit la un moment dat pentru un proprietar care și-a găsit mașina astfel, dar nu părea sî aibă ce face prea mult”, a scris un alt turist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net