O turistă româncă, supărată pe oamenii fără șezlong. Ce a pățit pe o plajă din Grecia: „Nu mă așteptăm să...”

Câțiva turiști români au avut parte de dezamăgirea vieții lor, în timpul vacanței din Grecia. Aceștia au optat pentru o plajă extrem de cunoscută - Marble Beach, însă experiența de acolo le-a lăsat un gust amar. 

Experiența neplăcută de care a avut parte o româncă, în Grecia / foto: Pixabay
Experiența neplăcută de care a avut parte o româncă, în Grecia / foto: Pixabay

Din ce în ce mai mulți turiști români încep să compare insulele din Grecia cu Eforie, dezamăgiți fiind de faptul că „lucrurile încep să se manelizeze”. 

„Cei care vor să vină aici, să știe la ce să se aștepte” 

Postarea unei românce a devenit virală pe un grup de Facebook. Femeia a împărtășit cu restul membrilor dezamăgirea de care a avut parte pe plaja Marble Beach, din Grecia. Pregătită de la ora 8 dimineața pentru a-și petrece o zi liniștită, ea a închiriat un șezlong și s-a așezat cât mai aproape de mare. 

Din păcate pentru ea, priveliștea i-a fost umbrită de restul turiștilor care au venit cu prosoape și s-au așezat în fața ei, fără a plăti pentru un șezlong. Românca a simțit nevoia să împărtășească această întâmplare cu restul persoanelor care intenționează să viziteze Grecia. 

„La ora 8 am fost pe plajă, cu șezlong, știind că urmează să se aglomereze destul de rapid. Deși am plătit 15 euro pentru un șezlong, nu mă așteptăm să fiu îngrămădită de prosoapele + umbrelele celor care s-au pus în fața noastră (fără a plăti șezlong).

Este loc «sub soare» pentru toată lumea și mă bucură faptul că atât de multă lume află de această minunată plajă, dar ar fi plăcut să fie puțin mai «aerisit» și totuși să fie o diferența între cei care au plătit suma de 15 Euro și cei care au ales varianta «free» cu propriul prosop și umbreluță.

Postarea este pur informativă pentru cei care vor să vină aici, să știe la ce să se aștepte (pe lângă frumusețea locului)”, a scris internauta pe pagina Forum Grecia de pe Facebook.

Oamenii au reacționat imediat și și-au expus, vehement, punctul de vedere: 

„Superb, te simți ca la Eforie” sau „Realist vorbind, lucrurile încep să se manelizeze pe insulă”, sunt doar două dintre comentariile lăsate de oamenii care au citit postarea turistei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net